Dolar 32,4649
Euro 34,8352
Altın 2.421,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Birleştirici güç Samsunspor…

İsmet AKTAŞ’ın kaleminden..

Birleştirici güç Samsunspor…
REKLAM ALANI
7 Eylül 2019 10:20 | Son Güncellenme: 6 Eylül 2019 18:46

Üzerinde yaşadığımız vatan toprağımızın bazı MANEVİ değerleri vardır toplumu bir yapan birlikte hareket etmemizi sağlayan değerlerden bir tanesi de yaşadığımız şehir de  SAMSUNSPOR DUR.
Samsun ve ilçelerindeki özellikle Belediyelerin maç günü otobüs kaldırmaları ve seyirciyi  stada da taşımaları Samsunspor’a destek vermeleri  toplum tarafından yakından takip edilmekte ve olumlu olarak gözlenmektedir.
Özelikle 2019 2020 sezonuna Şampiyonluk parolası ile başlayan SAMSUNSPOR ve şehir artık bu sene o sene şampiyon olacağız ve hak ettiğimiz 1.lige çıkacağız Samsun kenetlendi Samsun artık tek yürek tek bilek mazeret yok engel yok bütün maçları alacağız ve marka Samsunspor yine eskisi gibi fırtınalı günlerine dönecektir.
Yeter ki takımı destekleyelim sabırlı olalım takıma inanalım.
Aslın da Toplumun her zaman görmek istediği Fotoğraf budur ayrışmadan ayrılmadan bir olarak tek vücut olarak hep beraber aynı nokta da aynı başarıda bir olmak ve hep beraber başarmak ortak noktamız olmak ne kadar da güzel ve keyif veren bir tutum olsa gerek.
Samsunspor yaşadığımız şehrin birleştirici beraber olmayı sağlayan bir unsurdur dedik aynı zaman da partili partisiz her kes SAMSUNSPOR’UN başarısı için bir olur birleşir alkışlar ayağa kalkar  gönülden destekler.
Samsunspor oynadığı maçlar da nasıl ki GOL attığı zaman hep birlikte AYAĞA KALKIP ALKIŞLIYORSAK bu markanın değerini ve birleştirici gücünü göstermektedir.
Samsunsporun Şampiyon olması demek sadece takım şampiyon olmaz 1,5 MİLYONLUK ŞEHİR ŞAMPİYON OLUR.
Bizler de bütün SAMSUN’U AYAKTA GÖNÜLDEN ALKIŞLIYORUZ.
 HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ…
 
İSMET AKTAŞ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.