Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

MÜLTECİLER, SERVİSLER, YEREL SEÇİMLER…

MÜLTECİLER, SERVİSLER, YEREL SEÇİMLER…
REKLAM ALANI
15 Eylül 2023 09:08 | Son Güncellenme: 15 Eylül 2023 12:10

Bir çok kez mülteciler konusuna değinerek demografik yapımızı bozduğunu ve bunun bir beka sorunu haline geldiğini ifade etmiştim.

Mülteci sayısında devlet kurumları farklı rakamlar siyasiler ve bilim adamları çok farklı rakamlar veriyorlar. Toplam mülteci sayısı 5 milyon ile 13 milyon arasında ifade edilmeye devam ediyor  ama gözle görülen bir geri dönüş programı uygulanmıyor.

Kayyumun kaldırılmak istenmesi, yerel özerklik vaadi, Türklük tanımının kaldırılması terör, PKK ne kadar beka sorunuysa mülteciler konusu bunlardan daha fazla milli ve ekonomik beka sorunudur. Bunların geri gönderilmesi hızlandırılması ve bu konu kesin olarak çözülmelidir.

OKUL SERVİSLERİ

Bafra’da ki en güvenilir kuruluşların başında öğrenci servislerimiz geliyordu, ailelerin gönlü rahattı. Biz bunu kendi çocuklarımızı okuturken biliyorduk. O şekilde de inanıyorduk.

Bafra’ da okulların açıldığı gün yaşanan servisçiler arasındaki tartışmada silahlar konuşmuştu ve .u konuda bir nazara uğramıştık.

Konu okul ve öğrenciler olunca olay daha da önemli bir hal alıyor. Ama anlaşılan Bafra Kaymakamı ve belediye başkanı silah seslerini duymadı. Onlar okulları ziyaret etmiş, resim çektiriyorlar ve  bol bol tebessümler ediyorlar, insagramTwitter ve Facebook’ta yayınlamakla meşguldüler.

Devlet adamları ve yerel yöneticiler bu durumlarda derhal programlarını kesmelive harekete geçmelidir.

Servis şirketlerinin yöneticileri, sahipleri, şoförleri kısacası topyekûn bir araya getirilmeli bir daha böyle üzücü ve tehlikeli bir durumun yaşanmaması için ne yapmaları gerekiyorsa onun kararını almaları gerekiyordu.

İnşallah gereken tedbirleri almışlardır ilçemizdeki devlet büyüklerimiz!

YEREL SEÇİMLER

31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler yapılacak. Şehirlerimizi yönetecek başkan, meclis üyelerini, muhtarlarımız ve azalarımızı 5 yıllığına seçeceğiz.

Liyakatsiz, vizyonsuz, dürüstlüğünden şüphe ettiğimiz, yalancı, kibirli, ikiyüzlü olarak bildiğimiz ve gördüğümüz kişilere partimizden olsa bile oy vermemeliyiz.

Partilerde aday belirlerken halkımızı kötüler arasında seçim yapmak durumunda bırakmamalıdır. Halkımıza iyiler arasında en iyiyi seçmek için oy kullanma fırsatı vermelidirler…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.