Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

LADİK’TE HUMMALI ÇALIŞMA!

Samsun’un Ladik İlçesi’nde Belediye Başkanı Adnan Topal, yapımı devam çalışmaları hızlandırdı, son aşamaya gelmiş yatırımları da tamamladı

LADİK’TE  HUMMALI  ÇALIŞMA!
REKLAM ALANI
29 Ağustos 2023 15:55

Samsun’un Ladik İlçesi’nde Nurhan Yapıcı Özel’in ani vefatı sonrası meclis kararı ile belediye başkanı seçilen ve 1 Ağustos itibariyle koltuğa oturan Adnan Topal, 20 günlük yoğun bir çalışma temposu sonrası bir çok projenin tamamlanmasını sağladı.

LADİK

KALDIRIM, YOL, ÇEVRE DÜZENLEMESİ
İlçe genelinde yapımı devam eden kaldırım tadilat, yol yapım, içme suyu hatları gibi çalışmaların tamamlanmasını sağlayan Başkan Adnan Topal, bir çok yeni çalışmanın da startını verdi. Belediyedeki tüm birimleri harekete geçiren Başkan Adnan Topal, sanayi sitesinde yaşanan sorunlara da el atarken yüksek okulun çevre düzenlemesini de tamamladı.

LADİK

İLÇEDE TAKDİR TOPLAYAN ÇALIŞMALAR
Kış turizmine hazırlık kapsamında Akdağ Yaylası’ndaki Kar Kafe’nin ve kayak merkezinin yeni sezona hazırlanması, cemevi çevre düzenlemesi, selin açtığı yaraların sarılması gibi çalışmaları da başarıyla yerine getiren Başkan Adnan Topal ve mesai arkadaşları, ilçe halkının takdirini kazandı.

LADİK

DAHA YAŞANABİLİR BİR LADİK İÇİN
Henüz 1 aylık görev süresince yaptıklarına dair bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Adnan Topal, “Ben aslında bir esnafım. Bu nedenle esnafın da, diğer kesimlerin de sorunlarını, yaşadıkları sıkıntıları iyi bilirim. Bu sorunların, sıkıntıların çözümü için kolları sıvadım. Ekibimizle birlikte hizmet için yola doyulduk. Ladiklilerle el ele vererek ilçemizi daha yaşanabilir, daha müreffeh bir kent haline getirmenin mücadelesi içindeyiz” dedi.

LADİK

YETER Kİ LADİKLİLER YANIMIZDA OLSUN
Başkan Topal ayrıca, merkezden en uzak mahallelere kadar el değmemiş tüm sorunların çözümünü sağlayacaklarını da belirterek, “Bizim derdimiz bu halka hizmet. Bizim derdimiz çalışmak. Laf üretmeden işimize bakıyoruz. Bu ilçenin aydınlık yüzüyüz. Vatandaşlarımızla el ele daha bir çok hizmet yapacağız. Yeter ki halkımız yanımızda olsun” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.