Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Erdoğan’dan Çiğdem Karaaslan’a teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın başında olduğu “Şehrim 2023” projesine start verdi

Erdoğan’dan Çiğdem Karaaslan’a teşekkür
REKLAM ALANI
9 Mart 2018 23:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şehrim 2023 aynı zamanda bugünün değil 2023’e bir ön yatırım olarak da devam eden bir adım. Şu ana kadar bu tür adımları atan herhangi bir siyasi parti yok. Bir taraftan bu otobüslerimiz Doğu’ya bir taraftan Batı’ya gitmek suretiyle bu genç dinamik alt yapısı güçlü kadroyla şehirlerimizi dinleyecekler ve şehirlerimizin görüşlerini tespit edecekler. Oradaki özellikle halkımızın hayallerini beklentilerini tespit edecekler” dedi.

‘TÜM KADRONUN YOLU AÇIK OLSUN’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Genel Merkezindeki Siyaset Akademisine katılmadan önce parti genel merkezi önündeki ‘Şehrim 2023’ otobüslerinin yanına gelerek “Şehrim 2023” projesine start verdi. Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın yaptığı çalışmalarına teşekkür ederek, “Gerçekten Türkiye’de bir ilki Çiğdem Hanım ve ekibi gerçekleştiriyor. Burada Şehrim 2023 aynı zamanda bugünün değil 2023’e bir ön yatırım olarak da devam eden bir adım. Şu ana kadar bu tür adımları atan herhangi bir siyasi parti yok. Bir taraftan bu otobüslerimiz Doğu’ya bir taraftan Batı’ya gitmek suretiyle bu genç dinamik alt yapısı güçlü kadroyla şehirlerimizi dinleyecekler ve şehirlerimizin görüşlerini tespit edecekler. Oradaki özellikle halkımızın hayallerini beklentilerini tespit edecekler. Bu tespitlerin yanında görüşler fikirler bunlar çok çok önemli. Bunları bu gençlerimizle paylaşmak suretiyle de bize bir feedback oluşturacaklar. Bunun üzerinden biz parti olarak çalışmalarımızı olgunlaştıracağız, oluşturacağız. Böylece de 2019 seçimlerine bir ön bilgilerle girme fırsatını bulacağız. Tüm kadroya yolunuz açık olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Çiğdem Kaarslan ise, geleceği inşa etmenin şehirlerle mümkün olduğunu belirterek, “Şehirler; insanlara dokunmalı, hayallerden fikirlere, duygulardan inançlara kadar medeniyet değerlerini taşıyarak, özgün hedeflerini belirlemelidir. Şehrim 2023 projesi bu amaçlara hizmet edecek” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.