Dolar 32,4979
Euro 34,9774
Altın 2.431,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘BİSİKLET’ KEYFİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Batı Park Yürüyüş Yolu’nda hizmete sunduğu 4 kişi kapasiteli aile bisikleti, vatandaşlardan büyük ilgi gördü

‘BİSİKLET’ KEYFİ!
REKLAM ALANI
8 Ocak 2023 16:42

Samsun‘da, bisikletin eğlence ve spor amaçlı kullanılmasına ilave olarak bir ulaşım aracı olarak da kullanılmasını teşvik eden Büyükşehir Belediyesi’nin sahilde uyguladığı ‘aile bisikleti hizmeti’, 2022 yılında büyük ilgi gördü.

'BİSİKLET' KEYFİ!

50 BİN KİŞİ KEYFİNİ ÇIKARDI
Vatandaşlardan yoğun talep ve ilgi gören aile bisikletlerinden 2022’de 50 bin kişi gezerek Samsun sahilinin keyfini çıkardı. Aile bisikletleri, ön ve arka koltukta ikişer kişilik kapasiteyle aynı anda 4 kişiyi taşıyabiliyor. 25 aile bisikleti ile hizmet verilen Batı Park’ta bisikletlere hafta sonları ise talep daha da artıyor.

'BİSİKLET' KEYFİ!

‘AİLE BİSİKLETİ ÇOK SEVİLDİ’
“Aile bisikletleri sayesinde vatandaşlarımız sahilde rahat şekilde dolaşıyor” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Vatandaşlarımız aile bisikletlerini çok sevdi. Uygulama için vatandaşlardan iyi yönde geri dönüş alıyoruz. Bu bisikletler ile sahilde hemşehrilerimiz hem denizin manzarasını görerek güzel vakit geçiriyor hem de ailecek spor yapmış oluyorlar. Aynı zamanda vatandaşlarımız için hem ulaşım hem spor hem de keyifli bir zaman geçirme aracı oldu” açıklamasında bulundu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.