Dolar 32,4768
Euro 34,9560
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BİRLİKTE DENETLEDİLER!

Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte ilçe turuna çıkan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunuyoruz” dedi

BİRLİKTE DENETLEDİLER!
REKLAM ALANI
10 Ağustos 2022 15:55

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Devgeriş Mahallesi’nde devam eden yol açma çalışmalarını inceledi.

Yol çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Sandıkçı, “İlçemizde ham yol açma çalışmalarımıza planlı bir şekilde devam ediyoruz. İlçemizin tüm mahallelerinde tüm sokaklarında ihtiyaç duyulan yol bakım, onarım ve genişletme çalışmalarımızı ise sürdürüyoruz. İlçemize kazandırdığımız yeni yollarla ulaşım ağımızı güçlendiriyoruz. Yeni açtığımız yollarımızın bağlantı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımıza kesintisiz, güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunuyoruz” dedi.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER
Milletvekili Yılmaz ve Başkan Sandıkçı ilçede gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Yeniköy ve Başkonak Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşların her ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını ifade eden Sandıkçı, “Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek onların ihtiyaç ve taleplerini dinliyoruz. Bütün çalışmalarımızı insan ve hizmet odaklı bir anlayışla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak ve mahallelerimizin refah seviyesini yükseltmek adına tüm ekip arkadaşlarımızla özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızın her ihtiyaçlarında yanındayız” diye konuştu.

MUHTARLARLA BULUŞMA
Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki muhtarlar ile bir araya geldi. Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları muhtarlarla iş birliği içerisinde sürdürüldüğünü ifade eden Sandıkçı, “Mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımızı muhtarlarımızla koordineli ve düzenli bir şekilde sürdürüyoruz. Muhtarlarımızla iş birliği içerisinde, el ele vererek ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini en hızlı şekilde yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.