Dolar 32,5113
Euro 34,9470
Altın 2.435,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BİZ HAZIRIZ

Yılport Samsunspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü

BİZ HAZIRIZ
REKLAM ALANI
1 Nisan 2021 21:54

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman pas çalışması ile ısınmayla başladı. 4’e 4 jokerli oyun ile başlayan antrenman orta, şut, kenar atak ve sonuçlandırma çalışmasının ardından sona erdi.


BU MAÇI ALICAZ
Deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçına hazır olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam; ” Sıkı bir çalışma içerisine girmiştik ve bu süreç içerisinde dışarıyla olan bağlantılarımı kesmiştik. Milli aradan dolayı çalışmalarımızı hergün sürdürerek yoğun bir tempoyla antrenmanlarımıza devam ettik. Oyuncaların göstermiş olduğu çaba ve taraftarımızın bize olan desteğini gördükçe mutlu oluyoruz. Yarın oynayacağımız Tuzlaspor maçını alacağımıza inanıyoruz.” dedi.


KORONA KABUSU BİTMİYOR
Yılport Samsunspor’da yaklaşık 1 hafta önce 1 oyuncunun Covid-19 testi pozitif çıktığı açıklanmıştı. Tuzla maçı öncesi yapılan PCR testleri neticesinde bir oyuncumuzun daha sonucu pozitif çıktığı açıklandı. Futbolcunun izolasyona alındığı ve tedavisine başlandığı belirtildi.


ÇİFTE KUTLAMA
Antrenman öncesi oyuncu Gökhan Alsan ve Diyetisyen Büşra Atmaca’ya takım oyuncuları doğum günü sürprizi yaptı. Antrenman sahasında yapılan kutlamada teknik heyet ve futbolcular Gökhan Alsan ve Büşra Atmaca’nın yeni yaşını tebrik etti. Gökhan Alsan, doğum günü pastasını Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın elinden yedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.