Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Bize Neler Oluyor….

İsmet AKTAŞ’ın kaleminden..

Bize Neler Oluyor….
REKLAM ALANI
28 Ağustos 2019 13:56

Son günler de Türkiye Genelin de ve Samsunda Kadına şiddet olaylarına karşılık yapılanlar nefret uyandırıyor.
Kadına yönelik şiddeti engellemek için Samsunda Sivil toplum kuruluşları ve Samsun Valiliği öncülüğünde bir takım çalışmalara hız verildi.
Amaç Toplumun bütün katmanlarını üzüntüye boğan kadına şiddeti en aza indirebilmek için seferberlik başladı.
Samsun Valisi Osman KAYMAK önderliğin de Şiddetle Sivil Mücadele Seferberliği kapsamında ilk adım atıldı.
Kaymak,Bu bilimsel çalışmalar şiddetle mücadele yolunda büyük bir adım olacaktır.
Özellikle Aile içi şiddeti önlemek için özellikle bilimsel çalışmalara hız verdik.
Kaymak, Kadına şiddete karşı Samsundan Türkiye ye yeni modeller önerildi kadına yönelik şiddetin sadece düştüğü yer değil artık her yeri yakmaya başladığı son günlerde alınan olağan üstü önlemler kadına şiddeti azaltmaya yapılan çalışmalar kamuoyun da ilgi ile takip edilmektedir.
Kadına karşı daha duyarlı daha saygılı ve anlayışlı olması gerektiğini belirten sivil toplum örgütleri hepimiz el ele vererek toplumun kanayan bu acı gerçeğini ortadan kaldırmak için top yekun mücadele etmeliyiz dediler.
Kadının toplumda üretkenliğinin daha fazla daha dinamik ve kendine güvenen nesiller oluşturulması için gereken desteği her zaman verilmesi gerekir.
Her kadın bir anadır onlara nasıl kıyarsınız hem bu dünyanızı hem de ahiretinizi karartıyorsunuz yazık hem de çok yazık.
Aslın da olması gereken veya yapılması gereken EĞİTİM, EĞİTİM Aile de başlar gelişir büyür yerleşir ve yaşamış olduğumuz topluma faydalı olur kendi huzurlu olan insan Ailesine ve başkasına asla zarar vermez veremez.

Hiç bir KIRIK KALP KALMAMASI DİLEĞİ İLE
İSMET AKTAŞ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.