Dolar 32,5157
Euro 34,9340
Altın 2.433,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

‘BİZİ YENEMEYECEKLER!’

Partisinin Samsun’daki seçim koornidasyon merkezinin(SKM) açılışında konuşan Türkiye İşçi Partisi(TİP) Milletvekili Arslan Bolat, “Verdiğimiz mücadele iyinin ve kötünün mücadelesidir” dedi

‘BİZİ YENEMEYECEKLER!’
REKLAM ALANI
30 Nisan 2023 16:00

Türkiye İşçi Partisi’nin(TİP) Samsun Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışta Samsun TİP milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı. Açılışa Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Cumhuriyet Halk Partisi Aday Adayı Atila Tekcan ve çok sayıda partili katıldı.

TİP’in Atakum İlçesi Yenimahalle’deki açımışında konuşan İl Başkanı Ümit Özçelik, “Bugün burada bu çürümüş ucube iktidarın, bu ceberut saray rejiminin, bu mafya düzeninin çöküşünün arifesinde halkımızın sigortası ötekileştirilen ayrımcılığa uğrayan ezilen insanlarımızın sesi olmak için buluşuyoruz” dedi.

‘AŞAĞIYA İNDİRİLECEK, YARGILANACAK…’
SKM’nin açılışında Samsun milletvekili adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi. Milletvekili adayları Av. Arslan Bolat, Çevre Mühendisi Özge Göksu, Av. Tunahan Gök, İşçi Hilmi Özdemir ve Çiftçi Aral Demircan, açılışta hazır bulundu. Söz alan TİP 1’inci sıra milletvekili adayı Av. Arslan Bolat, “Artık verdiğimiz mücadele bundan fazlası. Verdiğimiz mücadele sağ ve solun mücadelesi değil. Verdiğimiz mücadele ilericinin ve gericinin mücadelesi değil. Verdiğimiz mücadele modernliğin ve muhafazakarın mücadelesi değil. Bu mücadele iyinin ve kötünün mücadelesi. Bu mücadele yukarıdakinin ve aşağıdakinin mücadelesi. Siz bugün buraya yukarıdakini aşağıya indirip omuz hizasında yargılayacak olan insanların evine geldiniz. Hoş geldiniz” diye konuştu.

 

‘BİZİ YENEMEYECEKLERİNİN FARKINDA DEĞİLLER’
Konuşmasında Türkiye’deki rant düzenine ve Türkiye İşçi Partisi’nin verdiği mücadeleye değinen Bolat, “Dostlar, başka bir ülke gelip topraklarımızı zehirlese, sularımızı başka yöne akıtsa, tepelerimizi patlatsa, savaşa gireriz değil mi? Ama bunu patronlar, sermayedarlar, rant peşinde koşan insanlar yaptığı zaman bu yasal oluyor. Dostlar, kalbinize sorun bu yasal mıdır? Olamaz. Bir kâğıt parçasında bir insanın imzasının altında olduğu için yasal mıdır? Bu yasal olabilir mi? Olamaz. Bizim verdiğimiz mücadeleyi onlar anlayamaz. Çünkü bizim verdiğimiz mücadele parayla alakalı değildir. Bizim verdiğimiz mücadele rant ile alakalı değildir. Bizim verdiğimiz mücadele omuz hizamızdaki insanlar içindir, Eray içindir, Artun içindir, Hasan Can içindir, Arzu içindir. Doğmuş çocuklarınız, doğacak çocuklarımız içindir. Bizim verdiğimiz mücadele bu toprağın üzerinde nefes alan her canlı içindir. Bunu anlamazlar arkadaşlar. İşte bunu anlayamazlar yoldaşlar. İşte bu noktada bizi yenemeyeceklerinin farkında değiller” dedi.

‘ANAMIZI DA ALDIK GELDİK…’
Konuşmasını Mor ve Ötesi’nin ‘Forsa’ isimli şarkısından alıntı yaparak tamamlayan Bolat, “Konuşmamı bugünlerde ve siyasete girerken bana en çok ilham kaynağı olan bir şarkıyla bitirmek istiyorum. Bize git dediler, hatta ve hatta ananı da al git dediler. Ben anamı da aldım buraya geldim. Ve diyorum ki ‘Gitmedik işte. Delirmedik de. Ölmedik işte. Yenilmedik de. Delirmedik de. Şimdi bizim zamanımız. Şimdi bizim zamanımız. Anlatan biz olacağız” ifadelerini kullandı.

DEVECİ: ORTAK NOKTADA YAN YANA…
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci de, adaylara ve partililere başarı ve kolaylık dilerken, “Bu ülkeye sahip çıkın. Sosyalist hareketlere hep söylüyorum, farklılıklarımız olsun. Zaten olması da gerekiyor. Ortak noktada yan yana olabilelim, birlikte olabilelim. Yolunuz açık olsun. Size başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.