Dolar 32,4744
Euro 34,8431
Altın 2.451,36
BİST 9.867,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘BİZLERE SES OLUYORSUNUZ!..’

Samsun’da Ayvacık Ziraat Odası Başkanlığı yöneticileri, Samsun’daki basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi

‘BİZLERE SES OLUYORSUNUZ!..’
REKLAM ALANI
28 Nisan 2022 17:49

Samsun‘un Ayvacık İlçesi’nde Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Samsun’da görev yapan basın mensuplarını iftar yemeğinde ağırladı.

HER ZAMAN ÜRETİCİNİN YANINDA OLDUK
Ayvacık İskele Kafe’de düzenlenen iftar programında konuklarını tek tek karşılayan Başkan Erdal Avcı, “Samsun’dan gelerek iftarımıza katılan tüm basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. İftar sonrası bir açıklamada bulunan Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, “Ayvacık Ziraat Odası olarak her dönem çiftçinin ve üreticilerin yanında olduk, olmaya devam ediyoruz” dedi.

BASIN MENSUPLARI SES OLUYOR
Bölgede üreticilerin sorunlarının duyurulması için canhıraş mücadele verdiklerini dile getiren Erdal Avcı, “Bu mücadelede basın mensuplarımızın rolü çok büyük. Üreticilerimiz, çiftçilerimiz için verdiğimiz mücadele için basın mensupları olarak bizlere ses oluyorsunuz. Desteğinizden ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Avcı, son olarak, “Burada güzel bir yemek organizasyonunda emek veren İskele Kafe Müdürümüz Enes Kaan Salman’a ve çalışanlarına hizmetlerinden ötürüde teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.