Dolar 32,4895
Euro 34,9613
Altın 2.431,71
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BU KEZ MÜZEDE!

Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB) bir ilke imza atarak Müze Konseri Projesi’ni başlatıyor. Projenin ilk ayağında ilk konser Cerrahi El Aletleri ve Sağlık Müzesi’nde

BU KEZ MÜZEDE!
REKLAM ALANI
1 Aralık 2022 18:33 | Son Güncellenme: 1 Aralık 2022 18:34

Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB), şehir kültürünün dinamiklerini müzikle zenginleştirmek amacıyla opera sahnesinden farklı mekanlarda gerçekleşmesi planlanan yeni projelerin ilki olan ‘Müze Konseri’ni MEDİKÜM Cerrahi El Aletleri ve Sağlık Müzesi’nde hayata geçirecek.

BU KEZ MÜZEDE!

İLK KONSER CERRAHİ ALETLER MÜZESİ’NDE
‘Müze Konseri’ konser serisiyleyüzyılların ruhunu ve dokusunu taşıyan somut eserlerin ve mekanların yarattığı atmosferi müziğin ruhuyla birleştirecek olan SAMDOB, ilk konseri 2 Aralık 2022 Cuma saat 20.00’de Cerrahi El Aletleri ve Sağlık Müzesi’nde verecek.

FARKLI MÜZELELERDE FARKLI KONSRLER
Konserde Diego Moccia piyanist olarak yer alırken, opera sanatçıları Seda Ortaç, Ari Edirne ve Murat Göçken sevilen opera eserlerinden seçkin aryalar ve düetlerle dinleyiciyle buluşacaklar. Müze konserleri 2022 – 2023 sanat sezonu boyunca Samsun’un farklı müzelerinde farklı konseptler ve konserlerle devam edecek.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli dinleyicilerin ücretsiz giriş yapacağı konser için ‘müze giriş ücreti’ ödenecektir. Müze giriş ücretleri tam 20 Türk Lirası, öğrenci 15 Türk lirası.

BU KEZ MÜZEDE!

Murat GÖÇKEN

BU KEZ MÜZEDE!

Ari EDİRNE

BU KEZ MÜZEDE!

Seda ORTAÇ

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.