Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

‘BU MEMLEKET HEPİMİZİN!..’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Türkiye, zorlu sürecin içinden çıkacak. Üzerimize düşeni yapacağız. Bu memleket hepimizin” dedi

‘BU MEMLEKET HEPİMİZİN!..’
REKLAM ALANI
28 Aralık 2021 19:41 | Son Güncellenme: 28 Aralık 2021 19:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu(KARDEF) Başkanı Salih Meriç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Karaaslan, ‘küresel tehditler çağı’ diye adlandırdığı pandemi ve ekonomik süreçten Türkiye’nin ‘parlayan yıldız’ olarak çıkacağını savundu.

KARDEF YÖNETİMİNE ÖVGÜ
KARDEF yöneticileriyle Bayraktepe Tomruk Restoran’da bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan sorun talep ve önerileri dinledi. KARDEF’in önemli çalışmalar yaptığına değinen Karaaslan, “Salih Bey, tanıdığım günden beri mübadele ile ilgili derneklere çalışmalara yurt içi ve yurt dışı bağlantıları sağlayarak ortak çabaya katkı sundu. Bizler de şehrimize katkı verme noktasında yanındayız. Bu memleket hepimizin. Üzerimize düşeni yapmak gibi bir mesuliyetimiz var “diye konuştu.

ÇUMHURBAŞKANININ HAMLELERİ
“Cumhurbaşkanımızın meselelere ne kadar hakim olduğunu ve önemli noktalarda devreye girerek, gidişatın yönünü değiştirdiğini görüyoruz” diyen Karaaslan, şöyle devam etti:

“Küresel tehditler çağı diye adlandırabileceğimiz hem pandemi ham de ekonomik anlamdaki zorlu bir sürecin içinden Türkiye’ ekonomisinde farklı bir boyuta geçerek, aslında kabuk değiştirerek gerçekleştirecek olması bu işi çok iyi bildiğini iddia edenleri şaşırtacak ve yanıltacak. Hakikaten farklı yorumları da boşa düşürecek şekilde yapılan güçlü hamlelerle birlikte cumhurbaşkanımız Türkiye’nin kararlı yürüyüşünü hız kesmeden artarak devam edeceğini göstermiştir. Türkiye parlayan bir yıldız olmaya devam edecektir.”

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu ise birliktelik mesajı vererek, “Sizlerle her zaman yan yana omuz omuzayız” dedi.

KARAASLAN’IN ZARAFETİ VE NEZAKETİ
Buluşmayı ‘dost meclisi’ diye adlandıran KARDEF Başkanı Salih Meriç de yaptığı kısa açıklamada, “Samsun’daki Balkan Türkleri camiamızın birlikte olduğu bir dost meclisinde bir araya geldik . ‘Dost meclisi’ diyorum. Çünkü toplumun tüm kesimlerinde insanlarımızın olduğu bir buluşma oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın siyasi üslubu, zarafeti , nezaketi ile mübadil hemşerilerimizin Türkiye siyasetindeki müstesna değerlerinden. Mübadelenin 100’üncü yılında bölgemizde ,ülkemiz de ve yurt dışında yapılacak olan çalışmalar noktasında görüşlerimizi paylaştık” ifadelerini kullandı.

Toplantıya, AK Parti Kadın Kolların Başkanı Rabia Bay Keser’in yanı sıra AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Tarım Kredi Kooperatifi Samsun Bölge Müdürü Erol Apaydın, Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı İbrahim Özdemir, Asarağaç Mübadele Derneği İfran Biltekin, Derecik Mübadele ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hasan Uçak, Alaçam Mübadele Derneği Başkanı Özkan Pak, Hatice Ana Yardımlaşma ve Devgeriş Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlker Kırbaş ve eski AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.