Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

‘BU MİLLETİN EVLADI OLAMAZLAR!..’

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, “Atatürk’ün aziz hatırasına düşmanlık yapmak şerefli bir davranış değildir” dedi

‘BU MİLLETİN EVLADI OLAMAZLAR!..’
REKLAM ALANI
6 Şubat 2022 15:02

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Kızılcahamam Kampı’nın son gününde basın açıklamasında bulundu.
Samsun’da Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’na yapılan saldırıya ilişkin de konuşan Bahçeli, “Atatürk’e saldırmak, aziz hatırasına düşmanlık yapmak, tahammülsüzlük göstermek şerefli bir tavır ve davranış değildir” dedi.

ATATÜRK, HER ZAMAN YÜREKLERDE MAHFUZDUR
Bahçeli, açıklamasında ayrıca, “19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak bastığı yerde bulunan Onur Anıtı’na musallat olan, halat bağlayıp yıkmaya çalışan müptezellerin bu milletin gerçek bir evladı olması düşünülemeyecektir. Atatürk bir fanidir, ama kutlu mücadelesi ve kahramanlıkla perçinli devlet ve siyaset adamlığıyla askeri dehası her zaman milli yüreklerde mahfuz tutulacaktır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.