Dolar 32,5180
Euro 34,8973
Altın 2.454,80
BİST 9.882,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘BUNLARA FIRSAT VERMEYİN!..’

Samsun’da muhalefeti eleştiren Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Arkasında terör örgütü olan HDP neyin karşılığında Kılıçdaroğlu’na destek verecek” diye sordu

‘BUNLARA FIRSAT VERMEYİN!..’
REKLAM ALANI
13 Nisan 2023 16:50

Samsun‘da AK Parti Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili adayı Mehmet Muş, muhalefeti eleştirerek, “Karşımızda 7 farklı Parti var. Türkiye haritasını masaya yatırmışlar kurumları paylaşıma girmişler. Görünce yüreğimiz sızlıyor. Siz neyi paylaşıyorsunuz. Sonra her birinin politikaları çok bunlar nasıl anlaşacaklar. Kimse kimseyi kandırmasın. HDP neyin karşılığında Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek. HDP’nin arkasında PKK var” dedi.

40 YILDIR BU MÜCADELEYİ NİYE VERDİK
AK Parti’nin düşüncesi ile uygulamasının aynı olduğunu belirten Bakan Mehmet Muş, “Bizim düşüncemiz neyse çalışmamızda bu olmuştur. Bizim bu samimiyetimiz görüldüğü için de halkımız bizi hep iktidarda tuttu” diye konuştu.Turkiye’nin 40 yıldır terörle mücadele ettiğini söyleyen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Karşımızdakiler ne denirse onu yapıyorlar. Neyin karşılığında. 40 yıldır biz bu mücadeleyi niye verdik. Kimse kimseyi kandırmasın. Bunun nereye gideceği belli Hiç kimse aklımızla alay etmesin. HDP masada. Bunlara fırsat vermeyin. Türkiye’yi daha büyütmek, daha güçlendirmek için iradenin olmadığı yerde idarenin de olmayacağını belirterek 14 Mayıs için sizlerden daha çok destek istiyoruz.”

SAMSUN, ÜLKENİN ENDER ŞEHİRLERİNDEN
Bakan Muş, konuşmasında ayrıca Samsun’un ekonomik ve nüfus olarak Karadeniz’in en büyük ve aynı zamanda sanayi, ticaret ve turizmin birlikte geliştiği Türkiye’nin ender şehirlerinden birisi olduğunu vurguladı.

Açılışta milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da hazır bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.