Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

‘ORTAK NOKTAMIZ SAMSUN!..’

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı-Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, memleketi Samsun’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu

‘ORTAK NOKTAMIZ SAMSUN!..’
REKLAM ALANI
18 Şubat 2024 13:59

Cuma günü memleketi Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı-Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ilk olarak Samsun Üniversitesi’ni(SAMÜ) ziyaret ederek burada atölyeleri, laboratuvarları, öğrenci merkezi ve Teknopark’ı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

‘YILLARA DAYANAN HUKUKUMUZ’
Akif Çağatay Kılıç, ayrıca Samsun’da görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kılıç, gazeteciler ile görüşmesinin ardındansosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Hepimizin ortak noktası ‘Samsunumuz’ için neler yapabileceğimizin istişaresinde bulunduk. Yıllara dayanan hukukumuz, bizleri aynı masanın etrafında yeniden bir araya getirdi. Ülkemiz ve memleketimiz için her zaman aynı güç ve inançla çalışacağız” dedi.

SAMÜ TURU: Akif Çağatay Kılıç, SAMÜ fakültelerini, atölyelerini, laboratuvarlarını, öğrenci merkezini ve Teknopark’ını Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın ile birlikte gezdi.

VALİ TAVLI VE BAŞKAN DEMİR’E TEŞEKKÜR
Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i de makamında ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından paylaşımda bulunan Kılıç, şu ifadeleri paylaştı:

“Samsun ziyaretimizde Valimiz Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’i makamlarında ziyaret ettim. Şehrimizin kalkınması için göstermiş oldukları özverili çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyorum.”
Başdanışman ve Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, akşam saatlerinde ise Balkan Derneklerinin üyeleri ile bir araya geldi.

BASINLA BULUŞMA: Kılıç, Samsun’da görev yapan basın mensuplarıyla da sabah kahvaltısında bir araya geldi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.