Dolar 32,3397
Euro 35,1192
Altın 2.307,48
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BUNUN ADI BARBARLIK!

Dün oynanan Sakaryaspor-Samsunspor maçı için Sakarya’ya giden Samsunspor taraftarına kentte yapılan çirkin davranış gündem oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti

BUNUN ADI  BARBARLIK!
REKLAM ALANI
10 Mart 2023 14:44 | Son Güncellenme: 10 Mart 2023 14:51

PTT 1’inci Lig’de dün oynanan Sakaryaspor-Samsunspor maçı onrası, futboldan çok maç içerisinde tribünde yaşanan olaylar konuşuldu. Sosyal medyada paylaşılan bir video ise maç sırasında yaşanan olaylardan daha kötüsünün maçtan önce şehir merkezinde yaşandığını gösterdi.

SAKARYA’DA VANDALLIK: Maç öncesinde şehirde Samsunspor formasıyla dolaşan bir baba ve oğulu tartaklayıp bunu videoya alıp yayınlayan Sakaryasporlular maç boyunca Samsunspor’a ve taraftarlarına küfürler yağdırdı.

‘BURASI ADAPAZARI, HAYIRDIR!..’
Sakarya’ya deplasman için gelen Samsunspor taraftarları kenti gezmeye çıktıklarında Sakaryasporlu taraftarlarla karşılaştılar. Üzerlerinde Samsunspor forması olan 2 kişiden zorla formalarını çıkarmalarını istediler ve bu anları videoya çektiler. O anları kayda alan şahıs, ‘‘çıkart formayı, bin arabana, burası Adapazarı hayırdır’’ şeklinde tepki gösterdi. Samsunsporlu taraftarın kış gününde ‘‘atletle mi durayım’’ demesini ise Sakaryasporlu şahsın umursamadığı görüldü. Samsunsporlu taraftarlar formalarını çıkartırken Sakarya sokaklarında özgürce yürüyemedi.

SAMSUNSPOR ARAÇLARINA SALDIRDILAR
Ligin kritik maçında Samsunspor’a mağlup olan Sakaryaspor’da taraftarlarının vandallıkları da dikkat çekti. Birkaç hafta önce depremzedeler yararına oynanan dostluk maçında Kocaeli Stadı’nda da olay çıkaran ve Kocaelisporlu taraftarları tahrik eden Sakaryasporlular saldırganlıklarına kaldığı yerden devam ettiler. Oyundan çıkan Zeki Yavru’ya da saldıran taraftarlar ve teknik heyet görüntüleri de rahatsızlık yaratırken, maç sonunda tribünden erken çıkan Sakaryasporlular, stat civarında park halinde bulunan Samsunsporlu taraftarlara ait boş araçlara taşlarla saldırdılar.

SAMSUNSPOR TARAFTARINA TAŞ YAĞDI
Yenilgiye hazmedemeyen ev sahibi taraftarlar maç bitiminde stattan ayrılan Samsunspor taraftar konvoyuna da taşlı saldırı düzenlemek istedi ancak emniyet güçleri tarafından dağıtıldılar. Maç boyunca sürekli küfürlü tezahürat yapan taraftarı yüzünden Sakaryaspor’un ağır bir ceza alması bekleniyor.

Yılport Samsunspor taraftarının otobüsü de, galibiyet sonrası Samsun’a dönerken bir grup Sakaryaspor taraftarı tarafından taşlandı. Taşlı saldırı sonucu otobüsün arka camı ise kırıldı.

PROTOKOLDE DE VAHŞET
Bir grup Sakaryaspor taraftarı, maç sonunda Samsun protokolünde bulunan iş insanı Uğur Yiğit’e saldırdı. Baygınlık geçiren Yiğit’e ilk müdahaleyi Samsunspor sağlık ekipleri yaptı. Uğur Yiğit, Başkan Yüksel Yıldırım ve protokolde maçı izleyen Samsunsporluların yardımıyla VIP kısmına götürüldü. Uğur Yiğit’in yanında bulunan Başkan Yüksel Yıldırım ve beraberindeki protokol üyeleri, olaya büyük tepki göstererek çirkin saldırıyı kınadı. Samsunspor heyeti, stattan güvenlik tedbiri alındıktan sonra ayrıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.