Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BURAK KUT COŞKUSU!

Samsun Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Samsun’a gelen sanatçı Burak Kut, miniklere unutulmaz bir konser verdi

BURAK KUT COŞKUSU!
REKLAM ALANI
23 Nisan 2022 01:25

Büyükşehir Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrenciler tarafından 23 Nisan şiirlerinin okunmasının akabinde sırasıyla piyano, bağlama, keman, gösterileri gerçekleşti. Ellerinde Türk bayrakları ile salonu dolduran minikler müzik dinletisini ayakta alkışladı. Sonrasında gerçekleşen koro ve oratoryo gösterileri yine herkes tarafından beğeni topladı.

ÜNLÜ SANATÇIDAN KONSER
23 Nisan etkinleri çerçevesinde Büyükşehir Sanat Merkezi’ne gelen sanatçı Burak Kut ilk olarak miniklerin yaptığı resimleri inceledi. Akabinde sahneye çıkan Burak Kut en sevilen şarkılarını seslendirdi. Miniklerin de sahneye çıkmasıyla ortam daha da hareketlendi. Burak Kut miniklerle sahnede dans ederek onları doyasıya eğlendirdi. Miniklerde Kut’un şarkılarına danslarıyla eşlik etti. Konser sonrası öğrenciler Burak Kut ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

’23 NİSAN’IN YERİ BAMBAŞKA’
Açıklamalarda bulunan Burak Kut, “23 Nisan’ın yeri bambaşkadır. Çok mutluyum. Dünyada tek olan bu bayram Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanıdır. Her zaman içimin heyecan duyduğu bir bayramdır. Tabii, benim için ayrıcalığı kızım olduktan sonra daha farklı bir anlam kazanmaya başladı. Onunla beraber kutlamalar başladı. Bugün tabii çok sevdiğim bir şehirdeyim. Sıcak insanların olduğu bu şehirde dostlar beni davet etti. Ben de koşa koşa geldim. Miniklerimizin resimlerine baktım. Çok güzel resimler çizmişler. Onların günü bugün. Gönüllerini almaya çalışacağız. Tüm çocuklarımızın ve ülkemizin bu bayramı kutlu olsun” dedi.

Etkinlik, vatandaşların Burak Kut ile fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.