Dolar 32,3798
Euro 34,7670
Altın 2.434,94
BİST 9.986,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Büro Emekçileri’nde YENİ DÖNEM!

Samsun’da Büro Emekçileri Sendikası(BES) Şubesi’nin 10’uncu Olağan Genel Kurulu sonrası Yılmaz Tuluk yeniden başkanlığa seçildi

Büro Emekçileri’nde YENİ DÖNEM!
REKLAM ALANI
28 Eylül 2023 16:03

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı(KESK) Büro Emekçileri Sendikası(BES), Samsun’da 10’uncu Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Yılmaz Tuluk ile yeni yönetim kurulu genel kurul sonunda güvenoyu aldı.

KADIN VE GENÇLERE ÖNCELİK
Mimarlar Odası Samsun Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul sonrası Yılmaz Tuluk ve listesi, yönetim kurulu üyeliklerini ve diğer kurul üyeliklerinin tamamını kazandı. Başkan Yılmaz Tuluk teşekkür konuşmasında, yeni yönetim kurulunda kadınlara ve gençlere yer verdiklerini hatırlatarak, “Son zamanlarda üzülerek gördüğümüz üzere kadına şiddet tırmanışa geçmişten bizler inadına kadınlarımızı ve gençlerimizi öne çıkarttık. Böylece BES, cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladığımız bu günlerde farkını bir kez daha ortaya koymuş oldu” dedi.

‘MALİYE’DEN ‘GENÇLİK VE SPOR’A
240 delegeden 180 delegenin katıldığı genel kurulu başarıyla tamamladıklarını belirten Yılmaz Tuluk, “BES olarak genel idari hizmetlerin verildiği tüm kamu kurumlarında çalışanları temsil etmeye devam ediyoruz. Başta Maliye, Adliye, Gençlik ve Spor, SGK gibi köklü kamu kurumlarında üye emekçilerimizle dayanışma içerisinde olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

CEMİL DEVECİ’DEN KUTLAMA
BES Genel Kurulu’na katıln Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci de yaptığı konuşmada ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik krize değinerek, “Türkiye geçmişte olduğu gibi bugün de zorlu günlerden geçiyor. Hayat pahalılığı doğal olarak belediyemiz işçilerini de etkiliyor. Bu anlamda BES gibi örgütlenmelerin çalışanların hakkının korunması noktasında oynadıkları rolün ne kadar önemli olduğu da ortaya çıkıyor. Bu düşünceler ışığında bugünkü genel kurulun herkes için hayırlı olmasını diliyor, yeni yönetim kurulunu kutluyorum” dedi.

Büro Emekçileri

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
BES Samsun Şubesi’nin yeni yönetim kurulu üyeleri Selin Demir, Feyzullah Abdal, Ertan Özmen, Emel Bulat Tepe, Bahtiyar Akıncı, Emine Boyraz ve Yılmaz Tuluk’tan oluştu. Genel kurula ayrıca CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, çok sayıda siyasi parti temsilcisi ile siyasi demokratik kitle örgütleri ile oda temsilcileri de katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.