Dolar 32,3944
Euro 34,8013
Altın 2.439,42
BİST 10.006,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Büro Memur-Sen, Afrin için göreve hazır

Memur-Sen’e bağlı Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Samsun Şubesi üyeleri, Suriye’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek vererek, cephede görev almaya hazır olduklarını söylediler

Büro Memur-Sen, Afrin için göreve hazır
REKLAM ALANI
30 Ocak 2018 22:38

Büro Memur-Sen üyeleri, Samsun Büyük Cami’de öğle namazını eda ettikten sonra cami avlusunda toplanarak Suriye’de terör örgütleriyle mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerine destek olmak adına basın açıklaması yaptı. Grup, zaman zaman tekbir getirerek, Suriye’de savaşan askerlere dua etti.
‘ADALETSİZLİK KARŞISINDA SUSMADIK’

Zeytin Dalı Harekatı’na destek ermek için toplandıklarının altını çizen Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber, “Ülke ve millet olarak hiçbir zaman savaştan yana olmadık. Her zaman barıştan, halktan ve adaletten yana olduk. Ancak hiçbir zaman adaletsizlik karşısında susmadık. İşte bunun için kahraman ordumuz Afrin’de bulunuyor. Mehmetçiğimiz sınırda terör unsurlarını temizlemek ve bölgeye barış ile adalet getirmek için Zeytin Dalı Harekatı düzenliyor. Bugün 12. gününde olan harekat kapsamında yüzlerce terör yuvası yok edildi ve 600’ü aşkın terörist etkisiz hale getirildi. Büro Memur-Sen olarak bu harekatı destekliyor, şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Gerek duyulduğu takdirde tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya, devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız” dedi.
Basın açıklamasına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok da katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.