Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘BÜYÜK TAARUZ DÖNÜM NOKTASIDIR!’

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “İstiklal Mücadelemiz’in zaferle sonuçlanmasıyla Anadolu’nun ezeli ve ebedi yurdumuz olduğu tescillenmiştir” dedi

‘BÜYÜK TAARUZ DÖNÜM NOKTASIDIR!’
REKLAM ALANI
29 Ağustos 2023 18:05

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “30 Ağustos Zafer Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

EZELİ VE EBEDİ YURDUMUZ
Çiğdem Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’umuzdan başlayarak Anadolu’ya dalga dalga yayılan Kurtuluş Mücadelemiz, 30 Ağustos 1922’de Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zaferle neticelenmiş; vatan toprakları üzerinde bağımsız yaşama irademizi perçinlediğimiz Büyük Taarruz, tarihi bir dönüm noktası olmuştur. İstiklal Mücadelemizin zaferle sonuçlanmasıyla Anadolu’nun ezeli ve ebedi yurdumuz olduğu tescillenmiştir.

MİLLETİMİZİN SARSILMAZ İMANI
30 Ağustos, istiklal bayrağını yükselten milletimizin, karşısına çıkan engellere aldırmadan neleri başarabileceğinin en önemli örneklerinden biridir. 30 Ağustos, esaret karşısında cesareti, zorluklar karşısında dirayeti kuşanan milletimizin zaferidir. 30 Ağustos, sarsılmaz bir imanla hedeflerine sıkı sıkıya sarılan milletimizin geleceğine sahip çıkma kararlılığıdır.

HAK, ADALET, HÜRRİYET
Milletimizin her bir ferdi; ülkemizin bağımsızlığını hedef alarak kutlu yürüyüşümüzü sekteye uğratmak isteyenlere dün olduğu gibi bugün de gereken cevabı vermeye hazırdır. Bugün Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutladığımız 2023’te; şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkacağımız, milletimizi asırlık hayalleriyle ve özlemleriyle buluşturacağımız, Türkiye’nin her alanda gücünü ve kararlılığını tüm dünyaya göstereceğimiz bir yıl olması için çalışıyoruz. Hak, adalet ve hürriyet davasıyla tarihin her döneminde destansı mücadeleler veren ve sayısız zafer kazanan milletimiz aynı ruhla ve inançla bugün de yoluna devam etmektedir. Türkiye, tarihinden aldığı güçle, aydınlık geleceğini inşa etme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

GAZİ ATATÜRK VE AZİZ ŞEHİTLER
30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı’nın 101. yıl dönümü vesilesiyle, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.