Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘MUZAFER BİR KOMUTAN BÜYÜK DEVLET ADAMI…’

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “10 Kasım, muzaffer komutan, büyük devlet adamı Atatürk’ü fikirleriyle anma günüdür’

‘MUZAFER BİR KOMUTAN BÜYÜK DEVLET ADAMI…’
REKLAM ALANI
9 Kasım 2021 17:56

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

‘CUMHURİYET KAZANIMLARINA
SAHİP ÇIKIYORUZ’
Çiğdem Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihi eşsiz zaferlerle ve daima gurur duyulacak başarılarla dolu olan milletimizin huzuru ve kahraman ecdadımızın vatan kıldığı Anadolu toprakları üzerinde ilelebet var olabilmesi için milletimize duyduğu sonsuz güven ve inançla 1919’da Samsun’umuzdan başlayan, 1923’te Cumhuriyet’imizin İlanı’yla taçlanan mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ diye ifade ettiği Cumhuriyetimizi değerleriyle korumanın, kazanımlarına sahip çıkmanın ve devletimizi her alanda daha da ileri taşımanın gayreti içerisindeyiz.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ’
Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlamaya hazırlandığımız bu dönemde 2023’ün ülkemiz için yeni bir dönüm noktası olacağına inanıyor, bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 10 Kasım, muzaffer komutan, büyük devlet adamı Atatürk’ü fikirleriyle anma, devletimizi dünyada hak ettiği konuma taşıma kararlılığını millet olarak en güçlü şekilde gösterme günüdür. Aziz şehitlerimizin kanları ve canlarıyla, gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan vatanımızı, milletimizin her bir ferdiyle birlik ve beraberlik içinde korumaya kararlıyız.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83’üncü yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyor, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.