Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BÜYÜK ACI!

Memleketleri Gümüşhane’ye gitmekte olan öğretmen çiftin ve bebeklerinin bulunduğu otomobil, otobüs ile çarpıştı. Öğretmen Gülşah Aslan hayatını kaybetti

BÜYÜK ACI!
REKLAM ALANI
8 Mayıs 2022 14:11

Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi’nde otobüse çarpan otomobildeki öğretmen çiftten Gülşah Aslan (34) hayatını kaybederken kendisi gibi öğretmen olan eşi Bayram Aslan yaralandı. Çiftin 1 yaşındaki kız çocukları Aslıhan Aslan’ın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Minik Aslıhan yaşanan kaza sonucu Anneler Gününde annesiz kaldı.

KARŞIDAN GELEN OTOBÜSLE ÇARPIŞTI
Kaza dün gün gece 23.15 sıralarında Kelkit ilçesi Yenice Köyü mevkiinde meydana geldi. Erzincan’dan Köse’ye gitmekte olan Bayram Aslan kontrolündeki 29 AR 868 plakalı otomobil, Yenice Köyü mevkiinde karşı yönden gelen 24 DS 044 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç bariyerle çarparak durabildi.

GÜLŞAH ÖĞRETMEN KURTARILAMADI
Kazada sürücü Bayram Aslan ve Gülşah Aslan çifti ile 1 yaşındaki kızları yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaralıları olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kazada ağır yaralanan ve Köse ilçesi Selçuklar İlkokulu’nda öğretmen olduğu öğrenilen Gülşah Aslan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Eşiyle aynı okulda öğretmen olarak görev yapan otomobil sürücüsü Bayram Aslan’ın tedavisi devam ederken, çiftin 1 yaşındaki kızları Aslıhan Aslan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.