Dolar 32,6000
Euro 34,8429
Altın 2.494,51
BİST 9.535,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

BÜYÜK TEPKİ!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, hastaneye kaldırılan İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için mesaj yayınlayınca ortalık karıştı

BÜYÜK TEPKİ!
REKLAM ALANI
6 Haziran 2022 19:07

İsmailağa cemaati lideri, 92 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırılılan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

‘ÖMRÜNÜ İSLAMA ADAMIŞ BİR İSİM…’
İsmailağa Cemaati sosyal medya hesabından Mahmut Ustaosmanoğlu için dua talebinde bulundu. İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta ise, Mahmut Ustaosmanoğlu için mesaj yayınladı. Erhan Usta, “Ömrünü islama adamış bir isim Mahmut Ustaosmanoğlu…Allah’tan acil şifalar dilerim…” dedi.

TEPKİLER: İYİ PARTİ CEKETİNİ ÜZERİNDEN ÇIKART!
Erhan Usta’nın attığı bu mesaj, büyük tepkilere yol açtı. Oktay Oral isimli kullanıcı, “İYİ Parti ceketini üzerinden çıkartmak kaydıyla istediğiniz şeyhe, cemaate, tarikata övgüler düzebilirsiniz. Ama eğer bu partideylseniz Cumhuriyetin temel taşlarına aykırı düşünemezsiniz” yanıtını verdi.

‘İYİ PARTİLİYİM, AŞIRI RAHATSIZ OLDUM’
Nisa Çakır Yıldırım adlı kullanıcı ise, “Bir İYİ Partili olarak bu talihsiz açıklamanız beni aşırı rahatsız etti. Bizim hacı, hoca, cemaat vb grup ya da kişilerle bir bağımız, bağlantımız hele hele gönül bağımız asla olamaz” diye yazdı.

‘CEMAAT LİDERLERİYLE HİÇ İŞİMİZ OLMAZ’
Uğur Gökçebay adlı kullanıcı, “Böyle İYİ ise ben hiç İYİ değilim” yanıtını verirken, İYİ Takım adlı kullanıcı ise Erhan Usta’ya tepkisi şöyle dile getirdi:

“İYİ Parti’nin cemaatlerle ve cemaat liderleriyle hiçbir işi olamaz. İşi olan varba eğer seçmenin İYİ Parti’deyken çıkmasın. Herkes kendine yakışan yerde yapsın işin. Sayın Genel Başkanımızın da bu konuda bizimle hemfikir olduğuna eminim.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.