Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Samsun’un Bafra ilçesinde eğitim-öğretim yılının ilk gününde servisçiler arasında sokak ortasında yaşanan ve 1 kişinin yaralandığı silahlı çatışma olayında kaçan şüpheli şahıs yakalandı

ŞÜPHELİ YAKALANDI
REKLAM ALANI
11 Eylül 2023 15:22

Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana gelen olayda, Ömür V. ve Okan V. 55 C 5325 plakalı minibüsle, daha önce aralarında ‘servis taşımacılığı’ meselesi yüzünden tartışma yaşanan Levent A.’nın iş yerinin önüne geldi. Burada minibüsü ile Levent A’nın 17 FF 555 plakalı otomobiline çarptı. Çarptıktan sonra araçtan inen Ömür V. ve Okan V. iş yerine silahla ateş etti. İş yerinde bulunan Levent A. ve yanındakiler de silahla karşılık verdi. Çıkan çatışmada caddede büyük panik yaşandı.

GÖZALTINA ALINDI
Olayda bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Okan V. Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ömür V. ise olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kaçan Ömür V. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili hastanede tedavisi tamamlanan Okan V., Levent A., Salih A. ve Rıfat A’nın İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürodaki işlemleri sürüyor.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bafra'da 'SİLAHLI ÇATIŞMA'

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.