Dolar 32,3769
Euro 34,7725
Altın 2.403,47
BİST 10.154,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

‘BÜYÜK ZAFER’İN YOLUNDA!

Genel başkanlığını eski MHP Samsun Milletvekili Vedat Çınaroğlu’nun yaptığı ATA Derneği’nin geleneksel 30 Ağustos Utku Yürüyüşü’nün 4’üncüsü başarıyla tamamlandı

‘BÜYÜK ZAFER’İN   YOLUNDA!
REKLAM ALANI
29 Ağustos 2023 16:21

Eski MHP Samsun Milletvekili Vedat Çınaroğlu’nun genel başkanlığını yaptığı ATA Derneği, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümlerinde geleneksel hale getirdiği Utku Yürüyüşü’nün 4’üncüsünü de gerçekleştirdi. Çınaroğlu, “Bu zaferin kıymetini ve değerini herkes çok iyi anlamalıdır” dedi.

ZAFER

ANITKABİR’DE ATA’NIN HUZURUNDA
Vedat Çınaroğlu başkanlığında bir araya gelen ATA Derneği üyeleri ve konuklar ilk olarak 25 Ağustos’ta Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı. TBMM’yi de ziyaret eden ekip aynı gün Kocatepe’ye geçti. 26 Ağustos’ta Kartaltepe’de Büyük Taaruz’u adeta yeniden yaşayan ATA Derneği üyeleri ve konuklar, Çiğiltepe ve şehitlikte de anma törenleri düzenledi.

ZAFER

DUMLUPINAR VE POLATLI
Yürüyüşe katılan daha sonra sırasıyla Dumlupınar Şehitliği’ni ziyaret etti, 28 Ağustos’ta Polatlı’da Sakarya Savaşı alanlarını gezdi, 29 Ağustos’ta ise Sakarya Savaşı’nın karargahı olan Alagöz ziyaret edildi.

ZAFER

‘YILLARCA UNUTTURULMAK İSTENDİ’
Utku Yürüyüşü’nü başarıyla tamamlamanın mutluluğu ve gururu içerisinde olduklarını belirten Vedat Çınaroğlu, “Uzun yıllardır unutturulmak istenen, hatta bazı siyasilerce inkar bile edilen Kurtuluş Savaşı’nın yeni kuşaklara yerinde anlatılması, çekilen zorlukların kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlediğimiz 4 günlük yürüyüşümüzü tamamladık. Bu etkinliğimizin bir amacı da Türk’ün özgürlük aşkının ne derece güçlü olduğunu göstermektir” dedi.

ZAFER

‘ZAFERİN KIYMETİNİ HERKES BİLMELİ’
ATA Derneği Başkanı Vedat Çınaroğlu ayrıca, “30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı yeryüzü tarihinde eşsiz bir Türk utkusudur. Bütün dünyaya Türk’ün özgürlük aşkının ne derece güçlü olduğunu göstermektedir. Çok zor koşullar içerisinde Türk ulusunun kazandığı bir başarıdır. Bu başarı aynı zamanda hilafet ve saltanı yıkıp Cumhuriyet rejimini getirmiş bir zaferdir. Bunun kıymeti ve değeri herkes tarafından çok iyi anlaşılmalıdır” diye konuştu.

ZAFER

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.