Dolar 32,4953
Euro 34,7830
Altın 2.409,82
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

BÜYÜKŞEHİR STANDI’NA İLGİ!

Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde, 8 üniversitenin paydaşlığında düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı(OKAF’24) yoğun katılımla başladı

BÜYÜKŞEHİR STANDI’NA İLGİ!
REKLAM ALANI
10 Ocak 2024 18:42

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde, 8 üniversitenin paydaşlığında, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası onursal sponsorluğundaki Orta Karadeniz Kariyer Fuarı(OKAF’24) yoğun bir katılımla açılışını yaptı.

BÜYÜŞEHİR BELEDİYESİ’NİN
İŞ OLANAKLARI...
Öğrencilerle mezunları, sektör liderleri, Türkiye’nin önde gelen kamu kurum ve kuruluşları, medya ve meslek örgütleriyle bir araya getirerek, niteliklerine ve kariyer planlarına uygun fırsatlar sunmayı hedefleyen fuara Samsun Büyükşehir Belediyesi’ de açtığı stantla katıldı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği stantta, Büyükşehir Belediyesi’nin iş olanakları, kariyer fırsatları, staj imkanları, İstihdam ve Kariyer Merkezi’nin çalışmaları anlatılırken gerçekleştirilen projelerle ilgili de bilgi verildi.

BAŞKAN DEMİR’DEN GENÇLERE DAVET
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu fuarı çok önemsiyoruz. Öğrencilerimizin, gençlerimizin mutlaka gelip bu fuarı ziyaret etmesini istiyoruz. Çünkü bu fuar, katılımcılara bilinçli kariyer hedefleri oluşturma, niteliklerini geliştirme, sektör beklentilerine uygun donanıma sahip olma ve başarılı girişimci ve liderler ile temas kurma fırsatı veriyor. Yine bu fuar firmalar içinde büyük bir fırsat. Çünkü bu fuar sayesinde firmalar, nitelikli öğrenci ve mezunlarla doğrudan iletişim kurarak, iş ve staj ihtiyaçlarına yönelik adayları bulma imkanı buluyor” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.