Dolar 32,3973
Euro 34,6009
Altın 2.383,93
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

“BÜYÜKŞEHİR’İN TÜM İMKANLARI SAMSUN İÇİN KULLANILACAK!’

AK Parti İl Başkanlığı’nın iftarına katılan Mustafa Demir, “Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin tüm gücü, tüm imkanları Samsun’u çok daha güzel bir geleceğe taşımak için kullanılacak” dedi

“BÜYÜKŞEHİR’İN TÜM İMKANLARI SAMSUN İÇİN KULLANILACAK!’
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2019 14:43

Başkan Mustafa Demir, iftar yemeğinde konuştu:

“BÜYÜKŞEHİR’İN TÜM İMKANLARI SAMSUN İÇİN KULLANILACAK!’

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun’u büyükşehir belediyesinin imkanlarıyla ve gücüyle her alanda çok güzel yerlere taşıyacağız. Her şey birlik ve beraberlikle mümkün” dedi.

TÜRKİYE’DE 17 YILLIK AK PARTİ FARKI
AK Parti Samsun İl Teşkilatı tarafından, Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri’nde iftar programı düzenlendi. Programa katılan ve iftar sonrası bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’u çok daha güzel bir geleceğe taşıyacaklarını söyledi. Türkiye’de 17 yıllık AK Parti farkının her alanda kendini gösterdiğini ifade eden Mustafa Demir, “Kurulduğu günden bugüne bakıldığında ülkemizde çok büyük fark var. Hiçbir milletin hayatında böyle bir 17 yıl yok. En ileri ülkelerde bile böyle parlak, böyle değişim ve gelişim gösteren, dünyadaki yerini de bu kadar değiştiren başka bir devlet yok” dedi

TÜRKİYE’NİN BAŞKENTİ SAMSUN!
31 Mart yerel seçimlerinde Samsun’un büyük bir başarı gösterdiğini belirten Başkan Demir, “31 Mart’ta bir yerel seçim yaşadık. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden sonraki ilk yerel seçimdi. Samsun bu konuda Cumhur İttifakı’nın adaylarıyla birlikte en başarılı olan illerden biri. Seçimlerden sonra 19 Mayıs’ın 100’üncü seneyi devriyesinde kutlama programlarını icra ettik. Bütün Türkiye’nin gözü Samsun’daydı. Tabiri caizse Samsun, Türkiye’nin başkenti oldu” diye konuştu.

‘BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Samsun için çok daha güzel işlere imza atacaklarını söyleyen Başkan Mustafa Demir, “Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber ederek ve Büyükşehir’in gücüyle Samsun’u her alanda çok güzel yerlere taşıyacağız. Her şey birlik ve beraberlikle mümkün. Seçim döneminde ortaya koyduğumuz ve herkese örnek olan ortak çalışma anlayışımızı daha da geliştireceğiz. Bugüne kadar hep birlikte yol yürüdük, bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz” dedi.

İftar programına ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, ilçe belediye başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.