Dolar 32,5287
Euro 34,8161
Altın 2.444,87
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

BÜYÜLÜ GİZEM!

Samsun’da, Atakum Ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki Zeynep Ecrin Türker, geleceğin edebiyatçısı olma yolunda önemli adımlar atıyor

BÜYÜLÜ GİZEM!
REKLAM ALANI
15 Haziran 2022 18:19

Kitap yazmanın sırrının okumaktan geçtiğine inanan Atakum Ortaoukulu 6’ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Zeynep Ecrin Türker, kaleme aldığı ‘BÜYÜLÜ GİZEM’ adlı çocuk romanı ile düzenlemiş olduğu imza gününde büyük ilgi gördü.

GELECEK İLE İLGİLİ BÜYÜK HAYALLER
Gelecek ile ilgili büyük hayallerinin olduğunu belirten küçük yazar, aklında birçok kitap projesinin olduğunu belirtti. Kitabının daha çok çocuğa ulaşmasını hedefleyen Zeynep Ecrin, çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmasında bir nebze de olsa katkısının olmasını umuyor.

İLK KİTABA YOĞUN İLGİ
Duygularını yazarak ifade eden Zeynep Ecrin, yaklaşık 1.5 yıl önce okumuş olduğu kitaplar sayesinde gelişen hayal gücünü kâğıda dökmek isteyerek yazarlık serüvenine başladı. Okuldaki öğretmenlerinin de dikkatini çeken Zeynep Ecrin, ailesinin de desteği ile ilk kitabını çıkarmaya karar verdi. Kitabına olan ilgiden çok memnun olduğunu belirten Zeynep Ecrin, okurların olumlu geri dönüşleriyle yeni eserler için daha istekli bir şekilde yazmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.