Dolar 32,5157
Euro 34,9340
Altın 2.433,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, devam eden CHP İlçe Kongreleriyle ilgili bilgi verdi

Milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?
REKLAM ALANI
11 Aralık 2017 15:57 | Son Güncellenme: 11 Aralık 2017 16:05

17 ilçenin 14’ünde Kongrelerini tamamladıklarını söyleyen Akcagöz, Havza, Yakakent, Atakum, Asarcık ve Vezirköprü İlçeleri ile birlikte ilçe kongre süreçlerini tamamlayacaklarını dile getirdi.

PANZEHİR 2019 SEÇİMLERİDİR

30 Kasım tarihinde, henüz ilçe kongreleri başlamadan, bir basın açıklamasıyla İL Başkanlığı için yeni dönemde yeniden aday olduğunu duyuran Tufan Akcagöz, “İlçe kongreleri, parti içi demokrasimizin yarıştığı ve yeşerdiği alanlar. Tüm kongrelerimiz, sorunsuz ilerliyor. Şimdiden, 2019 yılı için planlarımızı yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, 2019 yılı hepimizi için çok önemli. Seçimler yılı olarak değerlendirdiğimiz bu tarih, milletimiz için adeta bir çıkış yolu olacak. Bozulan ekonominin, ortaya saçılıp dökülen yolsuzluk haberlerinin panzehiri, 2019 seçimleridir. Bundan önce AKP’ye oy vermiş vatandaşlarımız, artık işin tahammül edilemez bir noktaya sürüklendiğinin farkında. Çünkü, Türkiye artık başka bir ülke. Güçlüyüz diyen ama gittikçe yalnızlaşan bir ülke. Duvarlarında, ‘Adalet mülkün temelidir’ yazan ama insanların yargıya güveninin her geçen gün daha da azaldığı bir ülke. Yolsuzluk artık vakayı adliyeden sayılır olmuş. Bunu tersine çevirmek milletin elinde ve millet elindeki yetkiyle bunu mutlaka tersine çevirecektir.” dedi.

SOSYAL DEVLET MAKARNA KÖMÜR DAĞITAN DEVLET DEĞİLDİR

Bozulan ekonominin, Samsun’u da ciddi oranda etkilediğini ve işsizliğin de had safhada yaşandığını dile getiren Tufan Akcagöz, “Samsun, Orta Karadenizin en yoğun nüfusa sahip olan kenti. Yüksek okul mezunu işsiz sayımız her geçen gün artıyor. Onlar Üniversite açmakla övünüyorlar ama mezun oluyorsun, elinde işin yok. Devlet, millete kolaylık sağlayacak ve ekonomik refah seviyesini yakalayacak istihdam alanları yaratmaz ise Samsun’un geleceği pek parlak görünmüyor. Yapıp yıkıyorlar. Bakıyorsunuz, golf sahası yapmışlar, bowling salonu yapmışlar. Bunlar birer ihtiyaç mıdır? Millete sorulsun bakalım, vatandaş ne diyor. Vatandaşın temel ve öncelikli ihtiyaçları başka. Ancak bunları dikkate alan yok. Milleti, sosyal yardımlaşma vakıflarının kapısında, ezik hale getirdiler. Sosyal devlet, millete kömür makarna dağıtan devlet değildir. Sosyal devlet, ekonomik gelir dengesini gözeten ve gelir dağıtımında orantıyı sağlayan devlettir. Bunları kapı kapı anlatacağız. 2019 seçimlerinde ne anlatacaksınız diye soranlara bunları söylüyoruz. Tam aksine, AKP’nin anlatacak bir şeyi kalmadı. Milletin yüzüne nasıl bakacaklar merak ediyorum. Bunca yaşanan şeyden sonra nasıl halkın karşısına çıkıp siyaset yapacaklar. Vatandaş onlara, Reza’yı ve dört bakanı sormayacak mı sanıyorlar. Vatandaş onlara Man adasını sormayacak mı sanıyorlar. Bunca olan bitenden sonra hala kendilerine Ak Parti diyorlar ya, şaşırmamak elde değil.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.