Dolar 32,4422
Euro 34,8302
Altın 2.436,47
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

CADDE VE SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ

Samsun’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Otobüs durağında mahsur kalan ve zor anlar yaşayan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı

CADDE VE SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ
REKLAM ALANI
2 Ekim 2023 13:52 | Son Güncellenme: 2 Ekim 2023 14:06

Samsun’da önceki gün akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Yaklaşık yarım saat süren sağanak yağış nedeniyle, Atakum ve İlkadım ilçelerinde sel ve su baskını meydana geldi.

Samsun'da sağanak yağış etkili oldu

ATATÜRK BULVARINDA TRAFİK DURDU
Sel nedeniyle Atatürk Bulvarı üzerindeki Kenan Şara Köprüsü’nde oluşan yoğun su nedeniyle yol trafiğe kapandı. Yine bu bölgede otobüs bekleyen yolcular ise itfaiye aracı ile güvenli bölgeye taşındı. Bölgede mahsur kalan araçlar iş makineleri tarafından kurtarılırken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise suyun tahliyesi için çalışmalarına devam etti.

Samsun'da sağanak yağış etkili oldu

Samsun’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle otobüs durağında mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağanak yağışın yol açtığı sel ve su baskını nedeniyle bazı bölgelerde yol trafiğe kapandı.

ULAŞIMDA SIKINTI: Sel nedeniyle Atatürk Bulvarı üzerindeki Kenan Şara Köprüsü’nde oluşan yoğun su nedeniyle yol trafiğe kapandı.

TRAMVAY HATLARINDA AKSAMALAR
Evlerinde olmayan vatandaşlar kendi imkanları ile gidecekleri yere ulaşmaya çalışırken, yağmurun etkisini yitirmesi ile çekilen sel sularının ardından cadde ve sokaklar normale döndü. Şiddetli yağış nedeniyle tramvay hatlarında aksamalar meydana gelirken, birçok arabada da mekanik sorun meydana geldi.

RÖGARLAR PATLADI: Polis ekipleri Baruthane mevkisi, Atatürk Bulvarı’nın bir kısmı ile 100’üncü Yıl Bulvarı Kilise Kavşağı’ndaki alt geçidi trafiğe kapattı. 100’üncü Yıl Bulvarı’nın bazı noktalarında rögarlar patladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.