Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.297,56
BİST 8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ÇAMAŞ: DERDİMİZ PARTİCİLİK DEĞİL DEMOKRASİ VE VATANIMIZDIR

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çamaş açıklamalarında 15 Temmuz ihanet hareketinin amacı Türkiye’de iç savaş çıkartmak olduğunu ifade ederek, biz bu darbeye Demokrasi, millet iradesi, vatanımız, bayrağımız, milli ve manevi değerlerimiz için karşı çıktık. Fakat demokrasi yerini particiliğe bırakıyor, bunu da yanlış buluyoruz. dedi.

ÇAMAŞ: DERDİMİZ PARTİCİLİK DEĞİL DEMOKRASİ VE VATANIMIZDIR
REKLAM ALANI
28 Temmuz 2016 10:06

MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ülkemiz 15 Temmuzda başta demokrasiye, millet iradesine ve vatana karşı bir ihanet hareketi ile karşılaşmıştır. Bu ihanet hareketine partili ve partisiz tüm milletimiz karşı durmuş, ölümü göze alarak tanklarla mücadele etmiş bu ihanet hareketi sırasında polis, asker ve sivil vatandaşlarımızdan 246 insanımız şehit olmuş, 2000 den fazla insanımızda yaralanmıştır. Şehitlerimiz rahmetle anıyor ve gazilerimize acil şifalar diliyor, aziz milletimize teşekkür ediyoruz. Bu mücadele bir particilik mücadelesi değil, milletimizin şahlanışıdır. Biz MHP ve ÜLKÜCÜLER olarak MİLLET için VATAN için daima nöbetteydik, Gönüllü nöbete her şartta devam edeceğiz. Bu nöbetimizin esası siyaset değil iktidar hırsı ve koltuk sevdası değil vatan bayrak ve İslam sevgisiydi. Devletimizin birlik ve dirliğiydi. Biz bağlamda milletimizi hiç kandırmadık ve kandırılmadık.

DEVLET BAHÇELİ 2004 YILINDA 17 SAYFALIK MEKTUP GÖNDERDİ

Tarihi bir gerçeği buradan hatırlatmak istiyorum. FETÖ başı olan Fethullah Gülen’in amaç ve niyetleri noktasında genel Başkanımız Devlet Bahçeli 2004 yılında bundan tam 14 yıl evvel Cumhurbaşkanı, başbakan, hükümet üyeleri, STK’lar ve TSK’da ki generallere 17 sayfalık bir mektup yazmış ve büyük tehlikeyi ve bugünleri göstermişti. Ne yazık ki o mektubu dikkate alınmamış genel başkanımıza iade etmişlerdi. Genel Başkanımız defalarca bu uyarıları yapmış ne yazık ki dikkate alınmadığı gibi başka şeylerde söylenmişti. Türkiye 15 Temmuza gelene kadar çok önemli hatalara şahit olmuştur.

15 TEMMUZDA TÜRK MİLLETİNİN TAMAMI HEDEF ALINMIŞTIR

MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarına şöyle devam etti: 15 Temmuzda demokrasiye pranga vurulmak, darbe indirilmek istenmiştir. Göz göre göre millet iradesi çok açık saldırı ve suikasta uğramıştır. Türkiye’mizin diz çökmesi, omurgasının kırılması, milli varlığın tümden yıkılması maksadıyla şerefli Türk ordusunun içine sızmış bir avuç düşman işbirlikçisi ortalığa çıkmıştır. Türk milleti tam kalbinden hançerlenmiştir. Şimdiye kadar hiç olmayan bir şey gerçekleşmiş ve Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarından bazıları rehin alınmıştır. Genelkurmay karargahı ise işgal edilmiştir. Gazi Meclis havadan bombalanmıştır. Bu sözün bittiği ve kırılma noktasıdır. Emniyet binaları, devlet televizyonu, özel kanallar, istihbarat kuruluşları, yollar, köprüler, hava limanları, askeri üs ve bölgeler ablukaya alınmış, peş peşe saldırıya uğramıştır. Tanklar sokaklara çıkmıştır. 96 yıllık kutlu bir mazisi olan TBMM’nin bombalanması korkunç ve hepimizi dehşete düşüren bir hainliktir. Böylesi bir çılgınlığı, böylesi bir hayasızlığı Milli Mücadele yıllarında yedi düvel bile yapmamış, yapamamıştır. Türk vatanın işgal yıllarında, bu barbarlığa, bu gözü dönmüş caniliğe hiçbir muhasım odak cüret ve cesaret dahi edememiştir. Gazi Meclis’e düşen ve isabet eden her bomba 79 milyon Türk vatandaşına değmiş, milli yüreklerde patlamıştır. Bu şerefsiz kalkışma, bu karanlık darbe girişimi yalnızca seçilmiş hükümet veya milletvekillerine değil, Türk milletinin tamamını hedef almıştır.Bugünkü ağır provokasyon ortamını fırsata dönüştürmeye çalışanlara karşı son derece dikkat edip uyanık olmak başlıca zorunluluktur.Bu itibarla aziz milletimiz sabırlı ve soğukkanlı olmalıdır. Milli tercih ve geleceğimizin güvencesi demokrasidir. Bundan da en ufak bir ödün verilmesi mümkün değildir.Milli refleks ve kararımız bin yıllık kardeşliğin idame ve devamıdır.Kararımızdan dönmeyeceğiz.MHP olarak Yerli veya yabancı; bölgesel veya küresel operasyonlara da sağlam ve sarsılmaz bir iradeyle cevap verip asla geri adım atmayacağımızı bir kez daha ifade etmeyi milli bir görev addediyoruz.

DEMOKRASİ MÜCADELESİ PARTİCİLİĞE ALET EDİLMEMELİ

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş önemli açıklamalarını şöyle tamamlamıştır: Türkiye’nin tarihsel varlığından rahatsız olan, milletimizin birlik ve kardeşlik ruhundan ürken kanı bozuk çevre ve odaklar son kozlarını oynayarak ülkemizi kaosa mahkum etmeyi amaçlamışlardır. Aslında 15 Temmuzda yaşananlar darbe teşebbüsü olduğu kadar aynı zamanda kalleş ve kanlı bir terör saldırısıdır. Ve bu saldırı Türk askerinin içinden devşirilmiş, kandırılmış, aklı çelinmiş veya buna çoktan teşne küçük bir grup tarafından icra edilmiştir. Demokrasi uçurumdan dönmüştür. Milli iradenin namus ve emanetleri son anda kurtarılmıştır. Milli iradeye sürülmek istenen kara leke yine milletimizin azim ve kararlığıyla temizlenmiş, derin komplo ve kumpas inançla püskürtülmüştür. Çok önemli bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde birlik ve beraberliğe çok büyük ihtiyacımız vardır. Bu birlik ve beraberliğin zedelenmemesine özen göstermeliyiz. Demokrasi mücadelesi siyasete ve particiliğe alet edilmemelidir. Bu yapılırsa kısa vadede kazanç gibi görülebilir, ama uzun vade de bu anlayışın zararları olacaktır. Demokrasi mücadelesi bir partinin propaganda aracı olmamalıdır. Bundan uzak durulması gerekir.

MHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞI

YÖNETİM KURULU ADINA

İLÇE BAŞKANI

ABDURRAHMAN ÇAMAŞ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.