Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
BİST 8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Çamaş’tan Miting Üstüne Miting

27’inci Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, sırasıyla Bafra ilçesine bağlı Gazipaşa, Altınyaprak ve Hacınabi mahallelerinde miting düzenledi

Çamaş’tan Miting Üstüne Miting
REKLAM ALANI
22 Haziran 2018 19:11

Mahalleliler tarafından yoğun ilgi ve coşku ile karşılanan Çamaş, konuşmalarında şunlara yer verdi;

“Kıymetli halkım, öncelikle söylemeliyim ki, sizlerden gördüğüm sevgi, ilgi ve alaka beni onurlandırdı. Sizler yanımda olduğunuz sürece bizi kimse yıldıramaz. Bizler de memleketimiz için, siz değerli halkımız için elimizden gelenin çok daha fazlasını yaparız.

Halkımın her kesimi için ayrı ayrı çaba sarf edeceğim.  Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Milletvekiliniz olarak biz sizlere geleceğiz, siz değil.

“ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM, SONRA PARTİM VE BEN”

Bizler bu anlayışı benimsedik. Bu misyonla da yolumuza devam edeceğiz.”

Böylelikle konuşmalarına son veren Çamaş, mahalle halkına teşekkürlerini sunarak desteklerini istedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.