Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

‘CAN DOSTLARI ASLA UNUTMUYORUZ!..’

Samsun’da Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “’Sevimli Patiler’ projemiz kapsamında, sokak hayvanlarını koruma, besleme ve tedavi etme konusunda büyük bir çaba gösteriyoruz” dedi

‘CAN DOSTLARI ASLA UNUTMUYORUZ!..’
REKLAM ALANI
5 Ocak 2024 20:10

Samsun’un Terme İlçesi’nde Belediye Başkanı Ali Kılıç, insana dokunurken sokak hayvanlarını da asla unutmadıklarını söyledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ali Kılıç, “Can dostlarımıza yönelik sürekli destek sağlamaktadır. Bu çalışmalarda bizlere gece gündüz destek olan tüm hayvan severlere minnettarız” dedi.

MAMA, YEM, SU TAKVİYESİ
Terme’de sokak hayvanları için belirli noktalara her gün düzenli olarak mama, yem ve su takviyesi yaptıklarını söyleyen Başkan Kılıç, “Can dostlarımızı kendi hallerine terk etmeyerek, onların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. ’Her Canlı Bizim İçin Değerli’ düşüncesiyle hareket ediyor ve sokak hayvanlarının temel ihtiyaçlarını karşılamak, onların yaşam haklarını korumak için çalışıyoruz” diye konuştu.

VETERİNER MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU
Başkan Kılıç şunları söyledi:

“Terme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müzün ahşap işleme atölyelerinde yapılan kedi evleri sokakta yaşayan can dostlarımız için bu soğuk kış günlerinde sıcak bir yuva oluyor. Yine ilçemizin çeşitli noktalarına yerleştirilen kedi evlerimiz ve temizliği de belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu evlerin günlük temizliğinden bakımına, yemlerinin ve sularının takibine kadar düzenli olarak yapıyoruz. Belediye olarak insanlarımızın huzuru ve refahı için gayret gösterirken çevremize, doğaya ve sokak hayvanlarımıza da önem veriyor, sahip çıkıyoruz. Her geçen gün bu evlerimizin sayısını artırıyoruz. Duyarlı vatandaşlarımızın da desteğiyle yem kaplarımız, su kaplarımız hiç boş kalmıyor. Allah onlardan da razı olsun. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün sorumluluk alanında olan sokak hayvanları ile ilgili hizmetlerimiz, 1 Ocak 2024 tarihi itibari ile kurulan Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından sürdürülmektedir.”

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.