Dolar 32,5576
Euro 34,8984
Altın 2.434,51
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

CANİ, HAPİSTE!

Samsun’da boşandığı eski eşini çocuğunun gözü önünde defalarca tekmeleyerek darp eden İbrahim Zarap, tutuklandı

CANİ, HAPİSTE!
REKLAM ALANI
7 Mart 2021 14:27

Samsun’da, Canik Belediyesi önünde dün gece saat 21.00 sıralarında meydana gelen ve vatandaş kamerasına yansıyan olayda İbrahim Zarap’ın, yerde baygın yatan eski eşi Emriye M.’yi (25) defalarca tekmelediği görüntülendi.

YÜREK YAKAN ‘ANNE’ SESLERİ ARASINDA
Kadın tekmelenirken yanındaki çocuğunun ‘anne’ diye ağlama sesleri sokakta yankılandı. Kadın kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı. Vatandaşlar olay esnasında balkonlarına çıkarak saldırgan adama tepki gösterdi. Bazı vatandaşlarsa olaya müdahale etmek için aşağıya indi.

TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRAN GÖRÜNTÜLER
Saldırgan İbrahim Zarap’a sokakta meydan dayağı atıldı. Yerde hareketsiz yatan kadın Emriye M. ise hastaneye kaldırıldı. Olay sosyal medyaya yansımasının ardından büyük tepki çekti. Önce özel bir hastaneye kaldırılan kadın, daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın hemen ardından gözaltına alınan İbrahim Zarap, sabah erken saatlerde hakim karşısına çıkmak için Samsun Adliyesi’ne getirildi. İbrahim Zarap, adliyeye sevki sırasında gazetecilerin, “Pişman mısın?” sorusuna ise “Evet” şeklinde cevap vermesi dikkat çekti. Nöbetçi mahkemeye ifade veren İbrahim Z.’nin tutuklanmasına karar verildi. Tutuklanan İbrahim Z., adliye çıkışı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek burada Kovid-19 testi yapıldıktan sonra Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.