Dolar 32,5334
Euro 34,9533
Altın 2.431,20
BİST 9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

CANİK, YARA SARIYOR!

Samsun’da, Canik Belediye Başkanı Sandıkçı, “Deprem bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz” dedi

CANİK, YARA SARIYOR!
REKLAM ALANI
10 Mart 2023 19:48

Samsun‘un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta düzenlenen Afet, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Deprem bölgesinde koordinasyonu sağlamak üzere Kahramanmaraş’ta görevde bulunan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı ve sahada çalışmalarına devam eden Canik Belediyesi ekiplerini ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, deprem bölgesinde yaraları sarmak için çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini söyledi.

CANİK, YARA SARIYOR!

DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen ve 11 ilin etkilendiği depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Afet, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantıda deprem bölgesinde koordineli bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi. Deprem bölgesinde çalışmaların titizlikle sürdüğünü ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Deprem bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Koordineli bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarımızla depremzede kardeşlerimizin gerekli ihtiyaçlarını bölgede karşılıyoruz. Devletimiz, tüm kurumları tüm imkânları ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında. Allah bizlere bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın. Ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi.

CANİK, YARA SARIYOR!

VALİ ZÜLKİF DAĞLI’YI ZİYARETU
Başkan İbrahim Sandıkçı, deprem bölgesinde koordinasyonu sağlamak için görev yapan Samsun Valisi Doç. Dr. ZülkifDağlı’yı ziyaret etti. Samsun ilçe belediye başkanları ile birlikte Vali Doç. Dr. ZülkifDağlı’yı ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kahramanmaraş’ta depremzedeler için oluşturulan yaşam alanını ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, burada görevlerine devam eden Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürleri ile Canik Belediyesi ekiplerine kolaylıklar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.