Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘CANIMIZI SIKIYORLAR!..’

Samsun’da İlkadım Belediye Başkan Necattin Demirtaş, “Koordineli çalışma noktasında alt yapı kurumları ile sıkıntı yaşıyoruz. Bu da halkımızın yaşam kalitesini düşürüyor” dedi

‘CANIMIZI SIKIYORLAR!..’
REKLAM ALANI
16 Temmuz 2021 16:13 | Son Güncellenme: 16 Temmuz 2021 16:18

Samsun’da, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kilit parke taş yapımı ile mevcut yolların bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına devam eden İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Liman Mahallesi Bolu ve Camgüzeli Sokak’taki çalışmalarını hızlandırdı.

SİYASİ YÖNLENDİRME, MANİPÜLE
Çalışmaları yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkan Necattin Demirtaş, “Belediyenin durmaksızın gösterdiği faaliyetlerle her yere yetişmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle hizmet ediyoruz. Zaman zaman basınımızda yer alan çeşitli haberlerle belediye başkanlığını yapan bizler siyasi eleştiri, siyasi yönlendirme, manipüle etme gibi birçok yanlış işlerle karşı karşıya kalıyoruz. Bu da bizim canımızı sıkıyor” dedi.

‘KURUMLAR İLE SIKINTI YAŞIYORUZ’
İlkadım’ın yerleşim olarak şehrin merkezinde nüfus yoğunluğu fazla olan bir bölge olduğuna dikkati çeken Demirtaş, “Doğal olarak bu durum çeşitli sorunları da beraberinde getiriyor. Maalesef zamansız yapılan alt yapı çalışmaları yap-boz mantığından ileri gitmiyor. Kaybolan zamana mı yoksa harcana milli servete mi üzülelim? İlçemizin hemen hemen her sokağında alt yapı kurumları çalışma yapıyor. Bazen öyle bir durum oluyor ki üst yapısını tamamladığımız sokağımızın hemen peşinde alt yapı kurumları çalışma yapıyor. Koordineli çalışma yönünden alt yapı kurumları ile sıkıntılar yaşıyoruz. Bu da halkımızın yaşam kalitesini düşürüyor” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.