Dolar 32,5893
Euro 34,7427
Altın 2.497,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Çarşamba 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa’da

Çarşamba 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Avrupa Birliği Projelerine devam ediyor…

Çarşamba 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa’da
REKLAM ALANI
2 Haziran 2017 16:07

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ AVRUPA’DA

Çarşamba 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri , 2016 teklif yılı döneminde kabul edilen , ‘’ Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Avrupa’da “Yeni Doğan” Stajı’’ adlı proje kapsamında yurtdışında  ziyaretlerde bulundu.

EUROPASS BELGESİ

Okulumuzdan bir refakatçi öğretmen ve dört hemşirelik bölümü öğrencisinden oluşan ekibimiz  09-24 Nisan 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti  başkenti Prag’da ‘’Střední zdravotnická škola’’ kurumu ile ortak olarak  ‘’Yeni Doğan’’ stajı yapmışlardır. Aynı tarihlerde yine okulumuzdan bir refakatçi öğretmen ve beş hemşirelik bölümü öğrencimiz ise Romanya başkenti Bükreş’te  ‘’Fundatia Dr. Victor Babes’’ ortak kurumu ile beraber aynı stajı başarıyla gerçekleştirmişlerdir. Avrupa deneyimlerini öğretmen ve öğrencilerle paylaşan stajyer öğrenciler, bu tarz projelerin ufuklarını açtığını, Avrupa kültürünü yakından gözlemlediklerini ve aynı zamanda almaya hak kazanmış oldukları Europass belgesi ile yurtdışında özel hastanelerde çalışma imkanlarının kolaylaştığını dile getirdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.