Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

YENİ YATIRIM!

Samsun’un Havza İlçesi’ndeki organize sanayi bölgesine(OSB) 10 milyon liralık yatırım yapacak olan firma yetkilileri belediye başkanını ziyaret etti

YENİ YATIRIM!
REKLAM ALANI
6 Ekim 2021 14:25

Samsun‘un Havza İlçesi’ndeki OSB’de 10 milyon liralık yatırım kararı alan MDG Ahşap Firması sahipleri Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit, Havza Ticaret ve Sanayi Odası(TSD) Başkanı Erkan acar ile birlikte Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti. Belediye Başkanı Özdemir, “İlçemize yatırım için gelen tüm iş insanlarımıza kapılarımız açık” dedi.

7 BİN METREKAREDE FABRİKA
İş insanları Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit, Başkan Sebahattin Özdemir’e yapılacak yatırım hakkında bilgiler verdi. Mehmet Sefa Macit, “7 bin metrekarelik bir alan tahsisi için başvuru yaptık. Yapılan başvurumuz sonrası yer tahsisi gerçekleşti. Yaklaşık 2500 metrekare kapalı üretim alanı olacak olan fabrikamızda ahşap üzerine üretim yapacağız. İlk etapta 30 ile 40 kişi arasında istihdam sağlayacak olan üretim tesisimiz 10 milyon liraya mal olacak. Havza OSB sunduğu imkanlar ve idarecilerin yakın ilgisi ile ilgilimiz çekti. Özellikle nakliye konusunda Havza OSB yatırımcılara cazip imkanlar sunmakta” diye konuştu.

HAVZA OSB 3 BİN 500 DEKAR BÜYÜDÜ
Ziyarette iş insanlarına eşlik eden Havza TSO Başkanı Erkan Acar da, “1000 dekar alana sahip Havza OSB’nin mevcut alanını 4500 dekara çıkartmak amacı ile çalışma başlatıldı. Ahşap işleme üzerine üretim yapacak olan firmamıza 7000 metrekare alan tahsisi yapıldı ve inşallah Ocak ayı gibi inşaat başlanacak. Kurulan her fabrika hem ilçemizin istihdamına hem de ülke ekonomisine katkı. Bu bilinç ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

‘ÜRETİM VE İSTİHDAMA İHTİYACIMIZ VAR’
Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza OSB’ye yatırım kararı alan MDG Ahşap Firması sahiplerine teşekkür ederek, “Hem ilçemizin hem de ülkemizin kalkınması için üretime ve istidama ihtiyacı var. Bu bağlamda yapılacak olan bu yatırım bizler için büyük önem arz etmekte. Havza Belediyesi olarak ilçemize yatırım için gelen tüm iş insanlarımıza kapılarımız açık. Havza OSB ilçemizin geleceği ve bizlerde bu bilinç ile çalışmaktayız” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.