Dolar 32,4686
Euro 34,7867
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

‘ÇARŞAMBA İÇİN EL BİRLİĞİ!..’

Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ile Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar, Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’ı ziyaret etti

‘ÇARŞAMBA İÇİN EL BİRLİĞİ!..’
REKLAM ALANI
2 Kasım 2022 16:09

Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ve Meclis Üyeleri ile Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar, beraberinde bir grup denetimli serbestlik uzmanıyla birlikte Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’a ve yeni ÇTB meclisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Meclis Üyeleri Hamit Olcayto, Nihat Arı, Recai Şentürk, Recep Çakır ve Hüseyin Şen, ÇTB Başkanı Yılmaz’ı başkanlık makamında ziyaret ederek, borsa organ seçimi sonrası güven tazeleyen Kazım Yılmaz ve meclisine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

TARIM DAHA İLERİYE GİTMELİ
Kazım Yılmaz yaptığı açıklamada, “Paydaş çalıştığımız kurumlardan olan Ziraat Odası’nın değerli temsilcilerine nazik ziyaretleri için teşekkür diyorum, yeni dönemimizde yine Ziraat Odamız ile çalışmaya devam edecek, Çarşamba’da tarımın daha ileriye gitmesi için var gücümüzle çalışacağız. Nazik ziyaretleri için değerli oda yöneticilerimize teşekür ediyorum, çalışmalarında başarı diliyorum” dedi.

DENETİMLİ SERBESTLİK İLE ÇALIŞMALAR
Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğupınar, Denetimli Serbestlik Uzmanları İlknur Koca Değim ve Esra Bihter Can da Kazım Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. Başkan Yılmaz, “Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Ticaret Borsamız arasında yapılan görüşmeler, Çarşamba’nın sosyal ve kültürel hayatına katkı sunuyor. Bu anlamda sosyal çalışmacılar ile ortak faaliyetler yürütülmeye devam ediyor” bilgisini verdi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.