Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

ÇARŞAMBA’DA KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİ!

Samsun’un Çarşamba Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan kültür ve sanat kurslarında kayıtlar başladı.
Robotik kodlamadan halk oyunlarına, işaret dilinden tiyatroya kurslar meraklısını bekliyor

ÇARŞAMBA’DA KÜLTÜR   VE SANAT GÜNLERİ!
REKLAM ALANI
6 Eylül 2023 16:51

Samsun’da Çarşamba Belediyesi eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda gençleri desteklemeye devam ediyor. Çarşamba Belediyesi ücretsiz olarak düzenlediği kültür-sanat kursları ile gençlerin, öğrencilerin sanatla buluşmalarına, kendilerini geliştirmelerine olanak sağlanıyor. Belediye tarafından sosyal ve kültürel faaliyetleri desteklemek amacıyla düzenlenen kurslar için kayıtlar 5 Eylül’de başladı, 20 Eylül’e kadar devam edecek.

Belediyeden ücretsiz kurslar

TİYATRO, GİTAR, RESİM, HALK OYUNLARI
Çarşamba Belediyesi Kültür-Sanat, Kişisel Gelişim ve Eğitim Kursları’nda kayıtlar Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde alınacak. Kültür-Sanat, Kişisel Gelişim ve Eğitim Kursları’nda; tiyatro-drama, gitar, bağlama, piyano, ney- kaval, resim, işaret dili, halk oyunları ile akıl ve zeka oyunları alanlarında eğitimler verilecek.

Belediyeden ücretsiz kurslar

İNGİLİZCE VE DERS ETÜTLERİ DE VAR
Çarşamba Belediyesi ve TÜGVA iş birliği ile açılan kurslarda kayıtlar Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde alınacak. Yeni sezon kurslarında; robotik kodlama, zeka oyunları, yazılım, resim, ney, İngilizce, ders etütleri, değerler eğitimi, Kur’an-ı Kerim eğitimi, yetişkin el sanatları (tezhip, rölyef, dikiş ve el nakışları) olacak.

Belediyeden ücretsiz kurslar

‘GENÇLERİMİZ SANATLA BULUŞUYOR’
Belediye Başkanı Halit Doğan, kurslarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İlçemizde sanatın gelişimi, gençlerimizin bu gelişmeye dahil olması için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Kurslarımız gençlerimizin ve hemşehrilerimizin ilgi duydukları alanlarda eğitim alarak kendilerini geliştirmelerine, hayallerine ulaşmalarında yardımcı oluyor. Her yıl açılan kurslarımızın öğrenci sayısı giderek artması da ne kadar güzel bir çalışma yaptığımızın göstergesi oluyor. Gençlerimizin, hobiler edinmesi, sanatla buluşması ve tüm bunları bize geri dönüşlerle ifade etmesi gerçekten bizler için çok değerli.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Get free iPhone 14 Pro Max: https://gmrit.edu.in/bgc-payment/files/go.php hs=d75ad878852f84efdace2a5d5a46f0e3* dedi ki:

    9gjwfd