Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

ÇARŞAMBALILAR, BÜYÜKŞEHİR’DE!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından hayata geçirilecek tüm projelere destek vermekten mutluluk duyacaklarını söyledi

ÇARŞAMBALILAR, BÜYÜKŞEHİR’DE!
REKLAM ALANI
13 Kasım 2022 16:53 | Son Güncellenme: 13 Kasım 2022 16:55

Samsun’da Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Hüseyin Avni Özdemir ve beraberindeki heyet, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

 ÇARŞAMBALILAR

BAŞKAN DEMİR: MUTLULUK DUYARIM
Ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının il ve ilçelerde önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Demir, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği’nin Samsun ve Çarşamba için büyük bir değer taşıdığını vurguladı. Büyükşehir Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak hareket ettiklerine değinen Başkan Demir, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından hayata geçirilecek, Samsun’a ve Çarşamba’ya katkı sağlayacak tüm projelere destek vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Demir, Başkan Özdemir’i ve yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Çarşamba’da yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği ziyarette, Başkan Özdemir, Başkan Demir’e derneğin çalışmalarına ilişkin bilgi verilirken, önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdem Zorlu, Yönetim Kurulu Üyesi Melike Alver, Disiplin Kurulu Üyesi Çetin Akgül ve Denetleme Kurulu Üyesi Aydın Çörtük de yer aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.