Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

ÇARŞAMBALILAR’A MÜJDE!

Sağlık Bakanlığı’nın Samsun’daki diş sağlığı alanındaki 3 önemli yatırımından birisi olan 12 milyon 725 bin TL’ye yapılan Çarşamba Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 17 Nisan Pazartesi günü kapılarını hastalarına açıyor

ÇARŞAMBALILAR’A MÜJDE!
REKLAM ALANI
6 Nisan 2023 15:32

Çarşamba Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini hizmete girişi öncesi Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. H. Yalçın Büyükkarabacak ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz’la birlikte ziyaret eden Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, binanın son durumu ve yapılanlar hakkında Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Sezgin’den bilgi aldı.

CANİK VE BAFRA İÇİN GÜN SAYIYORUZ
Akabinde açıklama yapan Müdür Muhammet Ali Oruç, şu bilgileri aktardı:

“Sağlık Bakanlığımızın ilimizdeki yatırımları hız kesmeden devam ediyor. İlimiz Şehir Hastanemiz, ilçe devlet hastanelerimiz ve 1’inci basamak sağlık tesislerimiz gibi önemli projelerin yanında diş sağlığı alanında da birçok yatırıma ev sahipliği yapıyor. Bu projelerden Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi Ocak ayında hizmete açtık. 50 ünitli Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde açılış için gün sayıyoruz.

ÇARŞAMBA’DA SON RÖTÜŞLAR
27 ünitli Çarşamba Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi ise artık tamamladık ve sağlık tesisimizi 17 Nisan tarihinde inşallah halkımızın hizmetine açıyoruz. Bugün hastane yöneticilerimizle birlikte son düzenlemeleri ve çalışmaları yerinde değerlendirdik. Ünitlerimiz ve bekleme alanlarında yer alacak oturma gruplarımız hazır. Son rötuşlar ve detaylı temizlik yapıldıktan sonra merkezimiz açılışa hazır olacak.

17 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR
Çarşamba ve Bafra’daki diş sağlığı tesislerimizin hizmete girmesiyle halkımız yaşadığı yerde tedavisini tamamlayabilecek ve merkezlerimizin hasta kabulü sayesinde Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin yükünü de azaltacağız. 12 milyon 725 bin TL’lik yatırımla 17 Nisan’da hizmete girecek ve 4000 metre kapalı alana sahip olacak diş sağlığı merkezimizin bölgemize ve Çarşambamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.