Dolar 32,5890
Euro 34,8231
Altın 2.416,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

SAMSUNLULARLA BULUŞUYOR!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, 18 Mayıs Perşembe günü Samsun’da görücüye çıkacak. Etkinliğe TOBB Başkanı Hisarcıkloğlu da katılacak

SAMSUNLULARLA  BULUŞUYOR!
REKLAM ALANI
16 Mayıs 2022 16:01 | Son Güncellenme: 16 Mayıs 2022 16:09

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki Yönetim Kurulu ile birlikte 18 Mayıs Perşembe günü Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası‘nın açılışı için Samsun‘a geliyor. Aynı gün Türkiye’nin milli aracı TOGG Otomobili, Anadolu’da ilk kez Samsunlularla buluşacak. TOBB Yönetimi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Samsun’da yapacak.

TOBB BAŞKANI, YÖNETİM KURULU İLE GELİYOR
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası’nın ortak hizmet binası, 18 Mayıs Çarşamba günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından açılışı yapılacak. Samsun TSO Yönetim Kurulu (STSO) Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 18-19 Mayıs tarihlerinde Samsun’daki programları ile ilgili açıklamada bulundu. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Samsun’a geleceğini belirten Başkan Murzioğlu, “Oda/Borsa hizmet binamızın açılışı TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleştirilecek. Açılışın ardından ise Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu, meclis salonunda gerçekleştireceğimiz “Üreten Samsun’un Yıldızları” ödül törenimize katılacak. Tüm hemşehrilerimizi 18 Mayıs günü saat 18.00’da yapacağımız açılışımıza davet ediyorum” dedi.

YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL SAMSUN’DA
Açılışta Samsunluları büyük bir sürprizin de beklediğini ifade eden Başkan Murzioğlu, “Açılış günü ülkemizin gururu olan yerli ve milli otomobilimiz TOGG’da Anadolu’da ilk kez Samsunlu hemşehrilerimizle buluşacak. Halkımız yerli ve milli elektrikli aracımız TOGG’u yakından görme fırsatı bulabilecekler. TOGG’un başarılı CEO’su Sayın Mehmet Gürcan Karakaş da 19 Mayıs Perşembe günü saat 13.30’da Odamız meclis salonunda, ‘Bir Otomobilden Daha Fazlası’ temalı konferans verecek” diye konuştu.

TOBB YÖNETİM KURULU SAMSUN’DA YAPILACAK
M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun programında Samsun’da ayrıca bir ilkin daha yaşanacağını da açıklayan Salih Zeki Murzioğlu, “TOBB yönetimi de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ‘Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Samsun’da yapacak. Samsun tarihinde bir ilk olacak toplantı, Odamız hizmet binasında gerçekleştirilecek. Bu gururu da ayrıca yaşayacağız. Başta eğitim ve öğretim hayatı olmak üzere Samsunumuza da önemli kazanımlar sağlayan Sayın Başkanımızın programı inşallah dolu dolu ve ilklerle birlikte olacak” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.