Dolar 32,4428
Euro 34,7579
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

CAZİBE MERKEZİ OLUYOR

Samsun’un Canik İlçesi’nde 2021 yılı başından itibaren ilçe merkezinde yapılan 15 km lik yol ile ilçenin altyapısı sağlamlaştırılıyor

CAZİBE MERKEZİ OLUYOR
REKLAM ALANI
6 Eylül 2021 17:15

2021 yılı başından itibaren ilçe merkezinde 15 km yol açıldığını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, altyapısı sağlıklı şekilde tamamlanmış dayanıklı yollarla birlikte bölgenin kısa süre içerisinde yatırım adına cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

HEDEF, YENİ CANİK
Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yeni yol açma ve yol genişletme çalışmalarıyla ilçenin bütün çehresinin değişeceğini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği protokolü kapsamında yapılan 15 metre ve üzeri genişliğe sahip yol çalışmalarıyla Canik ilçemizi yatırımcılar için cazibe merkezi haline getireceğiz. Hedefimiz Yeni Canik’i kurmak” diye konuştu.

ALTYAPISI YENİLENİYOR
Açılan yollarla birlikte SASKİ alana gelip alt yapı çalışmalarını başlatıyor. Yeni açılan yollarla ilçenin altyapı sorunu da ortadan kalkmış oluyor. Altyapısı sağlıklı şekilde tamamlanmış dayanıklı yollarla birlikte ilçemiz kısa süre içerisinde yatırım adına cazibe merkezi haline gelecek.” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, 2023 yılına kadar Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tüm yolları ve altyapısı yenilenmiş bir Canik’e kavuşacaklarının müjdesini verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.