Dolar 32,3848
Euro 34,5766
Altın 2.386,90
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

ÇED Onaylandı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Göksel BAŞAR, Bafra Medikal OSB’de ÇED Raporunun Olumlu Sonuçlandığını belirterek açıklamalarda bulundu.

ÇED Onaylandı
REKLAM ALANI
18 Nisan 2016 18:09

Bildiğiniz üzere, 2001 Yılında karma organize sanayi bölgesi olarak tüzel kişilik kazanan Bafra Organize sanayi bölgesinin 100 hektarlık 2. Etap’ı Medikal Organize Sanayi Bölgesi açılması için girişimler başlatılmıştı.

Bugün geldiğimiz noktada T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirme, İzin ve Denetim Müdürlüğü’nün yapmış olduğu incelemeler sonucu Bafra Medikal İhtisas  Organize Sanayi Bölgesi için yapılan ÇED Raporu Başvurumuz OLUMLU olarak sonuçlanmıştır.

Medikal ürünlerde %80 olan dışa bağımlılığımızın azaltılması ve Samsun İlinde kümelenmiş olan Medikal firmalarının sektörde kapasite ve üretimlerini arttırıp daha da büyümeleri, bölge ve Ülke ekonomisine sağladığı katkıların artması ve yurtdışına olan bağımlılığımızın minimuma indirilmesi açısından Bafra Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hayati önem taşımaktadır.

ÇED Raporu sürecinde destek veren herkese teşekkürlerimi belirterek, çalışmalarımıza bundan sonra da ara vermeden devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.

diyerek sözlerini bitirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.