Dolar 32,4686
Euro 34,7867
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

AK Parti Samsun İl Başkanı’ndan ilçe turu ‘TÜRKİYE’NİN KADERİYİZ’

Bafra ve 19 Mayıs ilçelerinde programlar gerçekleştiren AK Parti Samsun İl Başkanı Başkan Aksu, iş insanlarıyla da bir araya geldi

AK Parti Samsun İl Başkanı’ndan ilçe turu  ‘TÜRKİYE’NİN KADERİYİZ’
REKLAM ALANI
30 Eylül 2020 16:11

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Terme, Salıpazarı, Çarşamba ve Ayvacık’ta programlar gerçekleştiren Başkan Aksu, son olarak Bafra ve 19 Mayıs ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aksu, ziyaretlerinde iş insanları ile bir araya geldi, belediye başkanlarından çalışmalar hakkında bilgi ældı, teşkilatlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

İŞ İNSANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
İlk olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar’ı ziyaret eden Ersan Aksu, ilçe ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ersan Aksu, daha sonra iş insanı Celal Eriş ile bir araya geldi.
Geçmiş dönem AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’i de Bafra Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete açtığı pirinç fabrikasında ziyaret eden Ersan Aksu, beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile de bir araya geldi. Başkan Aksu’nun Bafra programındaki son durağı AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı oldu. Ersan Aksu, 19 Mayıs İlçesi’nde de Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve partisinin İlçe Başkanı Fatih Seven’i ziyaret etti.

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ’
İlçe ziyaretlerine her hafta belirledikleri programlar dahilinde devam ettiklerini ifade eden Başkan Aksu, “Ziyaretlerimizde hem iş insanları ile bir aya geliyoruz hem de belediye başkanımızdan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi ælıyor, teşkilatlarımızla buluşuyoruz. Tüm teşkilatlarımızın motivasyonu üst seviyede. Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Samsun teşkilatı olarak hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yoğun bir çalışma programı içerisinde olduk. Bundan sonraki süreçte de Samsun teşkilatı olarak tüm birimlerimizle gece gündüz demeden mesai harcamaya devam edeceğiz. AK Parti’nin kaderi ile ülkemizin kaderinin bir olduğu inancıyla hareket ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.