Dolar 32,4339
Euro 34,7833
Altın 2.432,55
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

YSK’DAN KARAR!

YSK, Samsun’un Salıpazarı, Bafra, Vezirköprü belediyelerinin de dahil olduğu 5 ilçe ve 1 il için yapılan ‘oyların yeniden sayımı ve seçim yenileme’ taleplerini reddetti

YSK’DAN KARAR!
REKLAM ALANI
7 Nisan 2024 14:51

10 Nisan’da sona erecek seçim itirazları için süreç işliyor. Sandıktan çıkan sonuçlara yapılan itirazlar inceleniyor, partilerin başvuruları karar bağlanıyor. Yüksek Seçim Kurulu ise il ve ilçelerdeki itirazlar değerlendirmek üzere toplandı.

YENİDEN SAYIM VE SEÇİM YENİLEME
Buna göre itirazlara ilişkin yapılan toplantıda, 5 ilçe ve 1 il için oy sayımı ve seçim yenileme talebi reddedildi.
Cumhuriyet Halk Partisinin Adıyaman’ın Besni Belediye Başkanlığı ile Kocaeli’nin Körfez Belediye Başkanlığı seçimi için oyların yeniden sayımı ya da seçimin yenilenme talebi reddedildi.

SALIPAZARI, BAFRA, VEZİRKÖPRÜ
Milliyetçi Hareket Partisinin Samsun’un Salıpazarı Belediye Başkanlığı için oy pusulalarının yeniden sayılma talebi ise reddedildi. Yeniden Refah Partisinin Samsun’un Bafra Belediye Başkanlığı ve Vezirköprü Belediye Başkanlığı seçiminin iptali de reddedildi.

Adalet ve Kalkınma Partisinin Siirt İl Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenme talebi de reddedildi.

Öte yandan, Mardin İl Seçim Kurulu’nun Dargeçit Belediyesi için aldığı oyların yeniden sayımına yönelik karara DEM Parti’nin itirazı kabul edildi. Böylelikle Dargeçit Belediyesinde oyların yeniden sayılma kararı iptal edilmiş oldu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Yunus arslaner dedi ki:

    Vezirköprüde seçilen aday murat gül ilçe başkanı idi istifa etmeden aday oldu bu belgelerle tespit edilmiş durumda ve y9netim karar defterini yok ettikiler bu YSK kanununa aykırı adelet bir gün herkeze lazım olacak diyorum

  2. ТRАNSFЕR 0.7500 bitсоin. Receive => https://telegra.ph/BTC-Transaction--447291-03-14?hs=0150de88e400d703f9f68c1ca45badd0& dedi ki:

    1f57zf