Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

‘Her türlü yatırımın destekçisiyiz’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,Samsun’da topyekün bir birlik ve beraberlik anlayışına sahip olmak gerektiğini söyledi.

‘Her türlü yatırımın destekçisiyiz’
REKLAM ALANI
1 Temmuz 2018 20:46

Başkan Şahin, Samsunlu sanayici ve iş adamları ile birlikte Amisos Restaurant’da kahvaltıda bir araya geldi. Daha fazla yatırım ve istihdam için Büyükşehir Belediyesi olarak her desteğe hazır olduklarının altını çizen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,”Vatandaşımızın en önemli ihtiyaçları olan yol, su ve altyapı çalışmalarının yanında sanayici arkadaşlarımızın da yatırımlarını büyüterek kentimiz ekonomisine katkılarını arttırmasını hedefliyoruz. Biz kentimize yapılan her yatırımın yanındayız. Yatırım yapan firmalardan tek isteğimiz var. O da Samsun ekonomisini ayakta tutmak için daha büyük işlere imza atmaları. Açılan fabrikalar için yaptığımız çalışmalar dolaylı yollardan istihdama ve üretime vesile oluyor. Üretim arttıkça yüzümüz güler, refah seviyemiz yükselir. O yüzden çok çalışmalıyız, çok üretmeliyiz” dedi.

ŞEHRİMİZ İÇİN ÜLKEMİZ İÇİN BİRLİKTELİK ÖNEMLİ

Şahin, sanayicinin kazanmasını ülkenin kazanımı olarak gördüğünü de belirterek topyekün bir birlik ve beraberlik anlayışına sahip olmak gerektiğini söyledi. Başkan Şahin, “Sanayicinin kazanması, sanayicinin giderek işini büyütmesi ülkenin kazanması hatta insanlığın kazanmasıdır diye düşünüyorum. Refahın artması demek insanlığın kazanması demektir. Bu yüzden birbirimizin ortak aklına, tecrübelerine çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.