Dolar 32,5062
Euro 34,8299
Altın 2.490,55
BİST 9.539,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Cengiz Ünder, Çağlar, Edin Dzeko ŞİMDİ DE ROBERTO CARLOS!

Brezilya Milli Takımı’nın ve Real Madrid’in efsanesi Roberto Carlos, Başkan Yüksel Yıldırım’a yolladığı mesajda Samsunspor’a başarı diledi

Cengiz Ünder, Çağlar, Edin Dzeko  ŞİMDİ DE ROBERTO CARLOS!
REKLAM ALANI
4 Eylül 2020 14:48

Türkiye’nin ve dünyanın yıldız futbolcularının Samsunspor olan ilgisi devam ediyor. Milli Takım’ın ve Roma’nın yıldızı Cengiz Ünder, yine Milli Takım’ın ve Leicester’in yıldızı Çağlar Söyüncü, Roma’nın ünlü santraforu Edin Dzeko’nun ardından bir büyük efsane, bir büyük unutulmaz futbol yıldızı daha Samsunspor’a yeni sezonda ‘Başarı’ mesajı yayımladı.

TEŞEKKÜRLER ROBERTO CARLOS!
Dünya futbolunun büyük ustası, unutulmaz isim Roberto Carlos, twitter hesabı üzerinden Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a gönderdiği mesajda, Samsunspor’a yeni sezonda başarı dileklerini iletti. Başkan Yıldırım’ın ünlü isme cevabı ise, “Selam Büyük Samsunspor Taraftarı, Real Madrid Kulübü’nün Kurumsal Direktörü ve Elçisi görevlerini yürüten Dünya Yıldızı Roberto Carlos da modaya uyarak bugün bana selamlarını gönderdi ve beni Madrid’e Real Madrid Kulübü’ne davet etti. Teşekkürler Roberto Carlos!” şeklinde oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.