Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

HAYAL KIRIKLIĞI!

Deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşan Samsunspor, bulduğu net pozisyonlarından yararlanamayınca sahadan 0-0 golsüz berabere ayrıldı

HAYAL KIRIKLIĞI!
REKLAM ALANI
18 Aralık 2022 13:13

Spor Toto TFF 1. Lig 18. haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmadan gol sesi çıkmayınca Samsunspor sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı ve 1 puanı hanesine yazdırdı.

1 PUANLA SAMSUN’DA DÖNDÜLER
Maça farklı bir oyun sistemi ile başlayan Kırmızı-Beyazlı ekip ilk devreyi 0-0 golsüz beraberlikle tamamladı. 2’nci 45 dakikada rakip kalede pozisyon yaratan Samsunspor, son vuruşlarda etkisiz kaldı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun hamlelerine rağmen Kırmızı-Beyazlılar, aradığı golü bulamayınca sahadan 0-0 golsüz berabere ayrıldı ve deplasmandan evine 1 puanla döndü.

 HAYAL KIRIKLIĞI!

TARAFTAR UMUDUNU KESMİYOR
Maç sonunda futbolcular ve teknik heyet ile birlikte taraftarlar da büyük üzüntü yaşadı. Samsunspor’un üst sıraları pekiştireceği haftalarda bir türlü istenilen galibiyetleri alamamasından yakınan taraftarlar, “Ne zaman zirveye iyice tutunacak olsak hayal kırıklığına uğruyoruz. Viraj maçlarını kazanmamız gerekiyor. Önümüzde daha çok maç var. Her şeye rağmen futbolcularımıza olan güvenimiz tam” dediler.

 HAYAL KIRIKLIĞI!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.